Ayseyavuz Mrb iyi geceler anneler bı sorum olck ya ben 2 aylk hamileyim ama göbeğim sanki 4 aylık neden acaba bilen yaşıyan varmı ( ilk oglmda 4 aylıkken bile dikkat etmezsen belli olmuyordu göbeğim ) acaba ikinci olduğu icinmidr merk ettm de???
sumeyraballl Ayseyavuz gaz ve ödem den kaynaklanıyor bnm de 2. Gebeliğm 2 aylığım 5 aylık gibi geziyorm
Htc456 Ayseyavuz aynen benim de öyle 9 haftalık hamileyim sanki doğuma Bi kaç gün kaldı Bi şişlik anlatamam. Bende korkuyorum acaba normal mi bu kadar şiş olması hemde daha 2 aylıkken. Benim de ikinci hamileliğim oğlum 20 aylık şu an. Doktora sormak lazım. Kötü bişey olmasında şişmesine razıyım ☹️
umyahsen Ayseyavuz 37+4 üm 16kilo aldım 😅 50ydim 66oldum 😅 dahada alırım heralde doğum olana kadar 🙂 hayırlısı inşaAllah 😇😅
Ayseyavuz umyahsen ilk hamileligmde 20 kilodan fazla almstm cnm 40 im ckana kadar verdim kilolarimi sonra tekrr aldım bidha veremedim ya
Ayseyavuz Htc456 Aynn inşallah kötü bsey olmasın aynı durmdayz ya ben Dr a gdemilirm şuan çok endişeliyim carpintmda var zaten çok asiri
Selinbati Ayseyavuz canım benimde ikinci hamileligim kızımda hickimse bilmezdi hamile oldugumu 6. Aydan sonra çıkmaya başlamıştı şimdi ise 18 haftalık hamileyim karnım benden önce gidiyor ve 2 aylıkken çıkmaya başladı karnım hamilelikte hamilelige değişiyor demekki 😊
Msd26 Ayseyavuz evet ikinci gebelikte karın kasları bağları zayıf olduğu için ilkine göre daha çabuk cıkıyor
umyahsen Ayseyavuz normal mi olmuştu csnım doğum. Ben cuma sezeryan olucam da suyum azalmış. Riske atmak istemedim. Cuma günü kızımı kucağıma alıcam nasipse😇🙏 sezeryanda çok verilmiyormuş ama eşimin yengesi normal doğum yaptı o veremedi mesela kilolarını bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
giznum Ayseyavuz ahh aynı sorun bendede var ilk gebeliğimde karnım 5 aylıkken çıkmıştı şimdi 4 aylığım bildiğin 7 aylık göbeği var canım 🙈
erseerse Aynen ilk bebeğimdeki 5aylık halimle bundaki 2 aylık halim aynı 😅 acaba diyorum ikiz de doktor göremedi mi 🤨
betty17 Ayseyavuz benim de karnım büyük ilk gebeliğim olmasına rağmen ikiz gibi mesela. Doktora sordum bir sorun yok iç karnın geniştir dedi ondan büyük gözükür dedi