MinikkMucizem Ygmr1212 benim de 34.9 du 2 buçuk gün sonra 119.8 di canım bana sağlıklı gebelik dendi yarın da keseyi görmeye gidicem inşallah görürüm ☺
Ayse-nuroz Ygmr1212 tabiki normal canim ben gittin 294 cikti ilk 3 gun sonra gel dediler 1039 cikti hersey normal.
Ygmr1212 Derya433 3 gün geçti ya diğer betayla arasında acaba azım diye düşündüm bide böyle yavaş artması normal mi canım ya 😔
Anneyimmm MinikkMucizem keseyi goremezsin bu degerle canim en az 1500 olcak oda alttan muayeneyle gorunur
Reyhankarabiber Normal canm merak etme benim de öyle yavaş yükseldi geç döllenme olmuş meğerse:) 6.hafta da kalp atışını duyduk şuan 11 hafta olduk çok şükür sıkıntı yok. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)
MinikkMucizem Ygmr1212 inşallah Allah sana da hayırlı evlat nasip etsin ben çok uzun zamandır bekliyorum ne tedaviler gördük sonunda kendiliğinden oldu inşallah senin ve isteyen herkesin hayırlı evladı olur 😊
Reyhankarabiber Ygmr1212 üzülme canm hiç bir problem olmuyor Allah'ın izni ile bak diyorum ya ben de öyle yaşadım ilk haftalarımı sıkıntı yok son adet tarihini ileri alır doktor o kadar :)
1072PINAR Ygmr1212 Canım yavaş yükselmemiş niye sen canını sıkıyorsun ki.Pazartesi 43 Çarşamba 86 Perşembe 119 olmuş herşey normal.Benim adetten üç gün sonra 5.9 du değerim.Adetine yakın olmuş döllenme.Hiç canını sıkma.
MinikkMucizem Anneyimmm 119.8 çıkalı 8 gün oluyo canım eğer 2 günde bir 2 katına çıkarsa yarın 1920 oluyo bakalım hayırlısı olsun😊
Anneyimmm Anneyimmm he gorunur o zaman bazen 3 4 kati bile cikiyor hayirli olsun saglikla al kucagina insallah😍
Ygmr1212 Anneyimmm benim daha 2 katın üstüne çıkmadı çok bazıları bi gittik 300 deydi 2 gün sonra gittik 1000 ki değerlere çıkmış felan deyince bende telaşlanıyorum