Ozlem3458 Kızlar ben daha önce düşük yaptım normalde adetim gecikmez ama son 3 aydır gecikiyor 3,4 gün atlıyor ama bu ay 6 gün geçti acaba gebemiyim değilsem de doktora gidip düzensiz Regl oluyorum diye konuşmalımıyım ??
Remziyesrmli Ozlem3458 benimde iki düşüğüm oldu. İkinci düşükten sonra ki 3. Ay hamile kaldım. Dediğin gibi bende de oldu o 3 4 gün gecikmeler.
Deletedmom23234 Ozlem3458 Bunu kan testi vererek kesinleştirebilirsiniz ancak. İnşallah hamilesinizdir 🤲🏻🌸
Busracobann Ozlem3458 tabiki korunmuyorsaniz gebe olabilir siniz. Düzensiz olduğu için doktorunuza sorabiirsiniz belki düşükten kaynaklı da olabilir
3MelekAnnesi3 Ozlem3458 önce gebelik testi yap negatif görürsen direk doktora git gecikme sebebi ögrenilirsin
Ozlem3458 Remziyesrmli düşügü yapalı 10 ay oldu o yüzden düzensiz olduğunu düşünmüyorum ama bakalım hayırlısı
Deletedmom23234 Ozlem3458 Tabii çıkar 6 gün gecikmiş birde. Sabah ilk idrarla yapın, güzel haberlerinizi bekliyorum♥️
Ozlem3458 Deletedmom23234 sabah deneyeceğim eğer çıkarsa haberi vermek isterim inşallah heveslerim karşılıksız kalmaz 🙏🌸
Remziyesrmli Ozlem3458 Allah gönlüne göre versin canım. Diğer arkadaşların dediği gibi sabah ilk idrarinla yap bence de. İnşallah istedigin gibi sonuç alırsın 🤗
Gozde94 3 gün gecmisti evde test yapmistim 2ci cizgi silik olarak cikmisti kan vermistimdaha sonrasinda
Ozlem3458 Dygygn evde 1 tane test var emin olmak için sabahı beklemek istiyorum inşallah yüzüm Güler 🌸