Asena17 Varmı belirtileriniz veya dayanamayıp test yapan tanışalım sohbet edelim hanımlar yeniyim burada ❣
Bsraao Asena17 ben varım test yaptım hayalet bir çizgi görünüyor inşallah vardır . Aşırı bel ağrısı var bende
vi_contes Asena17 reglim 30 mayıs 9_10 gün kala erken gebelil testi yaptim negatif ama yine de umudum var … belirtilerim baş dönmesi var sadece alt karın agrisi vardi ama geçti 1 kez de beyaz akıntı geldi
Mizgin2020 Asena17 ben varım 30 Mayıs ama evde test yokk sipras ettim cumaya kadar gelir hemde zaman geçmiş olur
Bsraao Denizesin https://resimyukle.io/r/dcfhtcSNDu İnan ne zaman oldu bilmiyorum bu ay olmicaknonumuzdeki ay aşılama gözü ile baktım hep zaten olmayacak diye hemen kalktım ilişkiden sonra bende çok şaşkınım bunlar ilk testlerin tekrar yapıp stres olmak istemedim adete kadar bekleyeceğim
-fabulousmom1 Ben de çatlatma iğnesi yaptım. 30u 14. Gün bakalım ne çıkacak. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🥰
Bsraao Asena17 bel ağrısı oluyor bende çok fazla sanki hissediyor gibiyim çünkü bu ağrı sadece hamileyken oluyor ama umitlenmek te istemiyorum 🙏
Mizgin2020 Asena17 belirti yok dün geceden beri sarı akıntı geliyo peceteye sildikce enfeksiyon desem kaşıntı yok ama acı yok yani bilemedim inşallah hamilelik ten dolayı gelen bir akintidir 19 ay bitiyor bu ay la bizim
Miniktirtil Ben 1 haziranı bekliyorum bir hafta var belirti falan hicbisi yok kendimi dinlemekte istemiyorum açıkçası yoksa ufak bisi olsa acaba hamilemiyim düşüncesine kapılıyorum bende kapatma tuşuna bastım haha 😅
Miniktirtil Mizgin2020 yoksa öteki türlü olmuyor strese giriyorum nisanda kürtaj oldum üstünde duruyor olmak aklımı kalbimi yoruyor. Insallah bekleyen her kadının kucağını doldursun mevlam 🤲
Miniktirtil Asena17 öyle yapıyorum. Zaten genellikle gebelik belirtilerini anlayamıyorum adet belirtileriyle aynı şeyler oluyor 🤷♀️
Mizgin2020 Miniktirtil amin canım inşallah öncelikle çok geçmiş olsun rabbim yerlerini doldursun inşallah