Sali3 29+4 haftamdayım daha önce dolgu yaptırdığım yer ve üst tarafındaki çürükte 2 gündür dehşet bi ağrı var parol falan kesmiyor. Evde geçici bi çözümü var mı lütfen yardımcı olun 2 gündür uyku diye bişey kalmadı.
Melikesvm Sali3 evde hıcbıse fayda etmıyor benımde agrımıstı hamıleyken 27haftada gıdıp cektırdım 20lık dişim cıkmıs çürümüş tü doktorum ızın verdı sende oyle yap yoksa gecmıor
llFatma Sali3 Ya benim de diş etlerim kanaması çoğaldı. Dakikalarca fırçalıyorum kanın k’sını bilmezdim. Son aylarda iyice arttı. Rahat da fırçalayamıyorum artık. Acaba dişçiye gitsem muayene olsam sıkıntı olur mu. Gebelikte korkuyorum ne yapcam bilmiyorum
bitanembugram Sali3 Eviniz de yoktur ama aktardan bulabilirseniz çam sakızı alın çok küçük bı pincik yakıp disinize koyun sabah a kadar iltihabı çekip hava alan bı yer varsa orayı kapaticak emin olun sabah kalkinca hiç biseyiniz kalmayacak 👍
Piyorida Sali3 ben de aynı durumu yaşadım, yani geceleri sabah ettim öyle iğrenç birşey ki..Doktor a gitmeden önce aradım hamile olduğumu söyledim dolgu olmaz dedi yine de ben gittim dolgu düşen kısma hava verip pamukla birlikte macun sürdü ve iyileştirdi şuan aşırı rahatım
Sali3 llFatma onun için parodontax macun iyi gelmişti bana bi de dişçi randevusu bulabiliyosan bi görün bence yine de
llFatma Sali3 aldım almaz olur muyum. İlk başta tadı küflenmiş ekmek tadı geldi zor alıştım tadına. Bir yarı olmadı ya. Miğdem çok bulandı tadına zor alıştım.
rmseren Karanfil yağı tavsiye ederim,pamuğa sürüp ağrıyan yere iki üç dakika tutun,morfin etkisi yapıyor sanki uyuşturuyor orayı
Sali3 llFatma bünye inat eder gibi bütün sağlık sorunlarını hamilelikte patlatıyo ne yapacağımızı şaşırdık valla
Rabia112 Sali3 benimde çekilecek dişin vardı ve diş doktorum antibiyotik kullanman gerektiği için çekemem demişti. İki haftadır geceleri ağrısını çekiyorum ve tek iyi gelen bir parol ve karanfil yağı. Bunlar çok rahatlatıyor beni ama tabi bazı zamanlar fayda etmiyor