gazetecianne Kızlar doktor beyin muayenesine giden var mı ücreti ne kadar YouTube da gördüm de baya iyi doktora benziyor bilen varsa bilgilendirir mi
GunesMom gazetecianne yeri İstanbul Beşiktaş’ta iyi bir doktor en az 500 TL dir diye düşünüyorum muaynesini belki azdır yada fazla ama uygun olacağını sanmam
teachervera gazetecianne Valla annem onun gibi tanınmış bir profa gidiyor muayenesi bine yakın. Kağan hocada öyledir
Bernie gazetecianne nisantasinda bildigim kadariyla oralarda muayeneler 450 civari oluyor daha da artiyor,yanlis yonlendirmek gibi olmasin ama :)
Ilkayy gazetecianne ben Gaziosmanpaşa’da yeni yüzyıla gidiyorum muhane 200 normal doğum 6 bin zorunlu sezeryan 6 buçuk isteğe bağlı 7 bin yatış hariç benim doktorum çok iyi canım buladsr normal bi hastene pahalı olmasına göre oda vardır bi 500 yakın muahnesi doğumu hele ucuktur
Gizemnurrr Ilkayy hangisine gidiyorsunuz bende oradan bakiyorum zaten gop ta en iyi hastane kızımı orada dogurdum cok rahst oldu benim icin yine oraya giderim muhtemelen
Gizemnurrr temizelezgi ben de dusuk yaptığımda gitmiştim ona bi kere yine onu düşünüyordum ama yorumlardan sonra emin oldum😊
temizelezgi Ilkayy evime uzak diye gitmeye çekiniyorum. Ben beylikdüzünde oturuyorum burak bey gaziosmanpaşada. Beylikdüzü devlet hastanesindeydi önceden. Ben bekardım o zamanlar. Gerçekten çok çok iyi bi doktor
Ilkayy temizelezgi evet canım daha önce ordaymış evet çok iyi bi doktor riskli hamileliğim var en başından beri Burak beye gidiyorum 17hagtalık olduk Burak beye ilk gititiğimde daha 6 haftalıktım ☺️
Babybump 450 TL muayenesi. Doğum ücreti de 7500 TL alıyor üstüne hangi hastanede doğum uapacaksanız onun anlaşmalı olduğu hastanelerden birinden fiyat almanız gerekiyor. Yani 7500 TL artı hastanenin normal-sezeryan dış hekimli doğum ücreti
Mehtap_gunes gazetecianne ben 1 kere gitmistim 3,5 yıl önce 450 tl şimdi arkadaşim hamile ina gidiyor 750 tl canım şuan net fiyat bu yılbaşı sonrası zam gelicek bilgin olsun .