Ayselismail So12345678 nedenini bilmiyorum ama bnde de korku var ilkinden sıkıntılı doğum yaptım kalbim falan durmuştu ondanmi bilmiyorum ama bu çok fazla stres yaptırıyor dusuncesi 🤷♀️🤦♀️
So12345678 Ayselismail kalbin mi durdu hadi ya çok geçmiş olsun canım başımıza ne geleceğini bildiğimiz için korkuyoruz
Yahyam_17 Ayselismail valla hi o ben olsaydım heralde bir daha çocuk yapacak cesaretim olmazdı. Benimde sezeryandan sonra. Sezeryan bandı alerji yaptı dikislerimden çok alerji yaniklariyla uğraştım. Hallen çok korkuyorum ya yine öle olursa diye 🙂 korku bence herkeste var. Normal yapanda sezeryan olanlarda da var annelik çok zor. Ömrünü veriyorsun şahsen ben ilk doğumda baya kendimi yaşlanmış teyze gibi hissediyordum.
Melek0205 Valla ben de 38 oldum ama devlette hiç gün vermiyolar doğum başlayınca acile gelirsin zaten diyolar. Mecbur özele gitcem artık doğum başlamayacak bi türlü belki o riski almaya değmez ilk bebeğimdede bi türlü başlamamıştı zorunlu sezeryan olmuştum
Yahyam_17 Melek0205 benimki sana gün verirsem kontrole gelmezsin senin gebeliğin riskli 3 günde bir gelmen gerekiyor dedi. Ki yol iki buçuk saat sürüyor 37haftama kdr ödemim çok azdı ama şuan eklem yerlerim agiriyor odemden mahvoluyorum.
Ayselismail So12345678 tskr ederim Allah birdaha yaşatmasın hepimizin yar yardımcısı olsun öyle gerçekten yaşanmışlıklar daha çok korku stres veriyor
So12345678 Ayselismail Rica ederim canım Amin İnşAllah İnşAllah canım 🤲😍doğrudur canım ben yaşamadım çok şükür İnşAllahta yaşamam yaşamayız 🤗🥰ister istemez korkuyorsun ama
Ayselismail Yahyam_17 ister istemez insan bu süreçte çok yipraniyor 4 sene sonra hamileyim başlarda bu korku yoktu yenı başladı doğum yaklaştıkça tetikliyor bir nevi atak gibi bir hal aldı bende bklm hakkımızda hayırlısı olsun doğumun herturlusu zor Vala