Minikcivcimmmm__34 esraemreee cama balkona cıkıp hava almak çok iyi geliyor Vücutta serinliyor yatınca da sıcacık uyuyorsun direk 😊
Nelmali esraemreee uyku mu o da ne bize hiç uğramıyor tanımıyorum yorgunluktan sızıyorum arada o kadar 😓 23.haftazedeyim ben de 😅
Zehraylmaz esraemreee 31. Haftadayım uyku problemi çekmedim hiç 😂 küçüklüğümden beri kafamı yastığa koyduğum gibi uyurum. Bi tek geceleri çok tuvaletim gelirse uyanırım o kadar oda hemen dalarım 😂
Melike-Alya Uyusamda sağa sola dönene kadar yarım saatim geçtiği için uykum kaçıyor uyumam bişey ifade etmiyor yani 😀
sevvalakkah esraemreee Keşke azıcık banada uğrasa geceleri 😒 Tam uykuya dalıcam ya lavabo ya tekme ya bel ağrısı uyuyamıyorum 😂 Bazen eşimi bile izliyorum özeniyorum ne güzel uyuyor diye 😂 31 haftalığım inanıyorum bir gün bizde uyuyacağız kızlar 😂
Merve550654 sevvalakkah şu anda aynı durumdayim 1 saat deliksiz uyusam yeter diyirum eşimi izleyerek ve 36 haftadaym
sevvalakkah Merve550654 Ah seni çok iyi anlıyorum valla bacım 🤦🏽♀️ Rahat uyumak için bir 3 sene var önümüzde 😂 3 sene sonra belki bizde deliksiz uyuruz sabahlara kadar 😂😂
Busra333 esraemreee bende 22. Haftadayım uyku falan yok :( yarın işe gideceğim yani ütün dediğim bir kaç saat sonra ve hala uykummm yok midem çok kötü reflü kusmak ile kusmamak arasında bi yangın var midemde normalde olmazdı ama bugün çok fena ama normalde de uyku olmuyordu :(
FTSKRT Şuan gecenin 4 u ve ben bebeğim kucağımda sallyrk sizi okuyorum daha uyumadım yerinizde olsam bol bol uyurum sonra pişman olursunuz herkese saglikli kolay doğumlar dilerim
Zeynepinn FTSKRT benim de sabahın 5:36’sı yanımda bebeğimle mesajları okuyorum gercekten de uykusuzluk çok zor bekarlık sultanlıktır ya özledim😂🥰
Cigdemss esraemreee kendimi yoruyorum, erken kalkıyorum. Sabahları yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Gün içinde temizlik cs derken akşam saat 10 da uykum geliyor
Merve550654 sevvalakkah Bi doğsa Vala. Kaynanam bakar sadece acıkınca beni arar bemim uyumamam dinlememe izin verir