Sedaozel Ben 9 haftalık hamileyim. Benim bir komşum var. 2 tane de birbirinden hareketli oğlu 😁 dolapları hep kilit doluydu ama malesef çocukları biraz yapılı olduğu için tüm kilitleri bertaraf ettiler 🤣 birlikte araştıralım dedik, bi ürün çıktı karşımıza, kesinlikle dışardan görünmüyor dolap içine yapışıyor çocuk göremeyince de açamıyor, tek çözüm bu oldu baya rahat etti. Ben de onu almayı düşünüyorum. Kesinlikle tesviye ederim. Siz neler yapıyorsunuz ekstra olarak? Bu arada ürünü bıraktım buraya https://www.trendyol.com/baby-lock/baby-lock-5-adet-bebek-cocuk-cekmece-dolap-guvenlik-kilidi-gizli-kilit-p-95237032
Sedaozel [silindi] çekmeceli dolapların en üst çekmecesinde daha rahat kullanılıyor canım, bir de kapaklı dolaplarda çok işine yarıyor, mobilyaya da zarar vermiyor üniteye, lavabo altlarına kullanıyor komşularım, dışardan görünmüyor
MommySharkdutdutdutut Hahaa 😁😂ayy ne fenaa bizim kizda gidiyordu işaret parmağıyla açmaya çalışıyordu nazik nazik 🤣🤭bizde bundan kullanıyoruz cok rahatiz simdi