Lalihhhh AycanAycan19 benim de öyle sabahları ağrı oluyor canm yanıyor ama 1 saat sonra geçiyor , arada bacaklarım ağrıyor
Seymaay mukaddesmasal devlete gittiğim için çatı muayenesi yapmıyorlar gittiğim hastanede bugün sordum o muayene de belli olur dedi yani bilmiyorum. Ama bana girdi gibi geliyor çünkü baya altta hissediyorum kafasını
mukaddesmasal Seymaay benimde karışık bilmiyorum kafası nerde ayakları nerde bazen vajinada baskı bazen kaburgamda bir baskı nefes alamıyorum devlet ancak doğum odasına alınca çatı muayenesi yapıypr
Seymaay mukaddesmasal aynı benimde öyle şuan heryer de hissediyorum 😄 bekleyelim bakalım sağlıkla gelsinler de minnoşlarımız 🥳
Seymaay mukaddesmasal bence sıkıntı olmadıktan sonra bekleyin biraz daha belki kendi suyunuz yada sancınız gelir
mukaddesmasal Seymaay ilk gebeliğimde bekledim bebeğim kakasını yedi suni sancı verildi 18 gun yoğun bakımında kaldı o yüzden şimdi de korkuyorum sancının hiç belirtisi bile yok
CnsHazel Seymaay son 4 suni sanciyla doğum basliycak çarşamba günü 40+1 oluyorum son günler gecmek bilmedi dua ediyorum kendi sancim gelsin diye ama yok ne yaptıysam olmadı 😬😬😬🙄
CnsHazel Erkek bebek geç gelir deyip piskolojim bozuyorlar evladın kızı erkeği olmaz ama (kızbebekbekliyorum) kiz bebek 9 ayda doğar bu erkek galiba filan diyor herkes sizin cinsiyetler ne acaba ?? 🙄
Seymaay CnsHazel erkek ama bence alakası yok yani Rabbim ne zaman isterse o zaman verir. İnsanların ağzı torba olmadığı için büzemiyoruz maalesef
Seymaay mukaddesmasal anladım evet öyle olunca insan tedirgin olur. Rabbim sağ Salim elimize almayı nasip etsin inşallah