mavi2021 34 haftada ayaklar kocaman oldu ödemden ne yapsam ıyı gelır bide doğumdan sonra hemen geçer mi? Kımısı yürü üstüne ıyı gelır kımısı uzan daha ıyı gelır dıyor
Ege___Han mavi2021 Ben ikisini de denedim ama inmiyo bu şişlik o kadarki ayakkabılar ayağıma olmamaya başladı resmen kendi ayaklarım sanki başkasınınmış gibi bi çare bulursan muhakkak yaz
D-uysal mavi2021 soğuk su iyi geliyor buzlu su yap ayaklarını sok içine bekle aşağı sallama yukarıda tut uzat üstüne basma tabi ne kadar az ayakta durursan o kadar iyi ve tuzu azalt
Havva-61- mavi2021 doğumdan sonra biraz iner şişlik zayıflayınca ödem falan kalmayacak inşallah:) bende 34 haftaligim çok şiştim ellerim ayaklarım onlara bu haftadan sonra yapacak bisey yok son ay zaten çok kilo şiş oluyormuş 38 numara giyiyorum normalde ama şuan 40 numara bile olmuyor düşün:)
Ayselismail mavi2021 bu sorun bende bir hafta önce vardı persembe günü doktora sordum çözümü protein odaklı şeyler yemek dedi cok fazla karbonhidrat tükettiğimiz için ödem oluyor dedi bunun için günde en fazla 3 tane haşlanmış yumurta yemek ödemi önler dedi ve o günden beri ayaklarımda hiç sıkıntı yok
hulya4627 Uzandığın yerde ayaklarının altına yastık koy yüksekte dursun soğuk suya koyabilirsin buz tutabilirsin ve masaj yapabilirsin bana bunlar iyi geliyor
Betulnebiazizoglu 36+2′yim bende haftalardır şişim. Ayaklarım ellerim bileklerim inanılmaz halde bana ait değillermiş gibi gerçekten. Buzlu su buz vs hiç işe yaramadı. Bazen dinlenince azalıyor bazen yürüyüş yapınca. Ayakta iş yapınca iyice davul oluyor