Eski9 Kızlar ikinci bir sorumda puset minderi almak istiyorum nerden alsam bilemiyorum e bebektekiler güzel mi instada da çok sayfa var. Alıp memnun kaldığınız sayfalar var mı müslin battaniye vs sayfaları. Birde bir sorumda Tommy baby diye bir sayfa var instada beşik araba vs satiyor orda puset indirime girmiş 160 lira bu sayfadan alışveriş yapan oldu mu acaba ?
Tazemomyyy Eski9 ben Tommy baby aldım tredyoldan 160 TL ye güzel geldi bende Puset minderi alıcam ebebek te 45 TL idi
BusraUras Eski9 ben instagramdan sipariş verdim ama henüz gelmedi. Miucollectionn diye bir sayfadan. Puset örtüsü, puset minderi, emzirme yastığı, 7tane boyunluk, 3tane omuz örtüsü. 320tl.
Eski9 Tazemomyyy bende ordan almak istiyorum ama alan var mı diye sormak istedim güzelmi puset şuan indirimde hatta
Tazemomyyy Eski9 güzel fiyatına göre zaten en fazla 1 yaşına kadar kullanıcak fazla para vermeye gerek yok biz eşimle çok beğendik içine bir tane de Puset örtüsü alsak yeterli
Tazemomyyy Eski9 pardon Puset örtüsü demişim Puset minderi demek istedim pusetin tek kusuru pünderi çok ince bebeklerimiz içine gömülecek gibi duruyor ben ekstra Puset minderi alıcam belini desteklesin diye
Eski9 Portakalgeliyor Cnm maruz gör ilk çocukta almamıştım puset araba yoktu o zaman şuan araba var puset şart görselde bakıyorum pusetin içinde pedi var ayriyeten minder almama gerek var mı onun üstüne yatamaz mi bebek üstüne örtmeye küçük boy muslin örtü aldım zaten iç kısmı için soruyorum
Portakalgeliyor Eski9 şöyle söyleyeyim bel destekli minderde var bakabilirsin google dan bebek küçük olduğu için içine gömülüyor o yüzden minder yükseltiyor büyüyünce zaten mindere ihtiyacın kalmayacak :) en azından ilk 3 ay kullnırsın ablam 2. Ayda kullanmayı bıraktı çünkü tızımız biraz tombiş 😂 allahım kullanmayı nasip etsin bende kızım da bir 3 ay kullanırım diye düşünüyorum sonra cuk diye oturuyolar zaten 😂😂😂
irorkay Eski9 evet benim de pusetin içinde pedi var ayrıyeten almayacağım. En kötü bir yastık ile desteklerim. Zaten 1 ay sonraya kadar o da yüksek gelecek.
Eski9 Portakalgeliyor anladım teşekkür ederim ben o zaman önce bir puseti alayım da ona göre bakayım o halde
Portakalgeliyor Portakalgeliyor @Eski9 buarada çarşaf minder ve puset örtüsü set satıyolar ilk yazdığım yorumda ondan bahsetmiştim ürünün kendi pedleri haricinde çarşaf almaya gerek yok minder alsan yetiyor demek istemiiştim :)
Eski9 irorkay pedin üstüne zaten puset minderi de konmaz sanırım pedi çıkarıp minderi koymak lazım o zaman değil mi zaten bebiş onda yatacağı ne ki ay valla kararsızım 🙈😁 önce puseti alayım bakayım nasılmış gerekli görürsem minderi alırım o zaman
Portakalgeliyor Eski9 ne demek rica ederim senin kafan karışık ama burdanda anlatamıyorum görseldeki iki ürün benim biri araba puseti olarakta kullanılıyor bebek arabasına da kullanabiliyosun ama ikisininde pedi var ama o ped yeterli yükselikte değil https://ibb.co/ykWLN6h https://www.e-bebek.com/baby-plus-canyon-travel-sistem-bebek-arabasi-v2-p-byp-244004/