Emoztrk Malum yaz geldi sivrisinekler çoğalmaya başlayacak bebeklerinizi gece sivrisineklerden nasıl korumayı düşünüyorsunuz
[silindi] Emoztrk daha az once bir kriz yasandi kizim uyuyamamis baktm ağlıyor sinek vııı vıı yapıyormuş burnunda😅 prize takilanlardan kullaniyorum unutmusum taktm hemen 😊
GunesMom Sadece_anne ben normal de kendim için onu kullanıyorum beni çok ısırır yoksa sinek :) doğumum yaza denk geliyor acaba zararı olur mu diye merak ediyordum yorumunuza denk geldim 🌸
Emoztrk Deletedmom23234 benimki de eline ne geçerse onunla avlıyor ama çok olduğu zaman başa çıkamıyor 😁
ayseltatli Emoztrk Ben esemmat kullanıyorum inanılmaz etkili aktarlarda kolayca bulunabiliyor trendyolda falanda bulunabiliyor rahatlıkla 😊
berilkus Emoztrk Tuvalet banyo havalandırmasına bile taktırdım ben. Oralardan geliyor olabilir size. Bebeğin beşiğine de cibinlik yaptırın 👍🏻 Bir de prize takılan sıvı Raid etkili
Emoztrk berilkus Raid in etkili olduğunu biliyorum ama bir zararı olur mu olmaz mı onu bilemediğim için almadım önce öğrenmek istedim