inci_inci Ben 21. Haftamda hissettim bilip bilmeden konusan insanları kâle alıp bebegi huzursuz etmeyin bence güzel düşünün negatif insanlardan da uzak durun
Minenurcan99 Vahidesen_26 ilk gebeliginse geç oluyormuş benim ilk di 21 haftanın içinde hissetim hareketinş öyle belirgin de degildi ama varlığını hissetirmişti. 😊
Seher_yakup_mercimek Vahidesen_26 bismillah kız daha dur ama çok konuşanları duyma bnce sonra bol bol küfür edersin her gebelik farklıdır küçük mucizeler ne zaman isterse o zaman anlarsın kalbini ferah tut canm 💜
filodib Vahidesen_26 İkinci gebeliğim olmasına kilomun da çok düşük olmasına rağmen 16. Hafta da hissettim. Dert etmeyin sakin zaten kendini belli ettiriyor 22. Haftaya kadarda yolu var kimseyi dinlemeyin.
HafizeFatih Vahidesen_26 canım benimde ilk gebeliğim bana da hep o zamanlarda öyle diyorlardı ben 22.haftaya kadar hissetmiyordum hissettiğimde bile böyle kalp atışı gibiydi nasıl 27 28 oldu baya hareketleri hissediyordum korkmana gerek yok yani
ogretmenanne344 Haftada çok az hissetmiştim. Hatta bağırsak hareketi mi acaba diye karıştırıyordum. 21den sonra net şekilde hissetmeye başladım. 20. Haftada doktora gittiğimde net hissetmiyor oluşumu gayet normal karşılamıştı ilk gebeliğim olduğu için
ftmlgz Vahidesen_26 yok canım ya ben 16. Haftamda hissettim ilk olarak doktor bile erken hissetmişsin dedi herkes erken dedi ne geci bakma sen kimseye
BirTEK Vahidesen_26 Karın kaslarım kuvvetliyse hissetmezsin hemen korkma canım bide zayıfsan daha geç hissedersim
Cennet-polat Vahidesen_26 okdr bilincsizlermi anlamadım ki onlar kaç haftada hissetmiştir sizi telesa sokmuşlar