metehaninannesiii Kizlar 23 haftaligim sirt ağrısından duramıyorum dik oturmaya çalışıyorum ama olmuyor yastık koyuyorum olmuyor yan yatıyorum yine ağrıyor siz ağrılarınızı nasıl dindiriyorsunuz?
Mega123 metehaninannesiii Ahh ahhh çok kötü yaaa rabbim şifa versin inşallah. Bende yağla masaj mı yaptırmadım ılık duşlar mı almadım yok yok yok. Doktoruma söyledim böbrek büyümesi ve kum dökme olabilir dedi takipte kal dedi bu aralar daha iyiii inşallah daha iyi olur bıçak sağlar gibi Bir ağrıydı😢
elisamnlannesym metehaninannesiii 28. Haftamdayim 1 aydır neredeyse sırt ağrısı çekiyorum mahvediyor hayat kalitem düştü kodum dusuyo çok eşim masaj yapıyor 10 dk rahat sonra tekrar aynı
SMMM123 metehaninannesiii 33 haftalık gebeyim tam da şuan kivraniyorum sırt ağrısından ne yaparsam yapayım geçmiyor çıldırma noktasin geliyorum çok şiddetli agriyo 😭😭
Linasalamandre metehaninannesiii düzenli magnezyum ve d vitamini alarak azalttım bazen hiç ağrı olmuyor ama ev işini de azalttım. Çok yorulunca ağrıyor ama o ağlatacak gibi olduğum ağrılar kalmadı
GunesMom metehaninannesiii dinmiyor canım ya uzanınca biraz rahatlıyorum başka türlü geçmiyor benimde çok ağrıyo :( 30 haftalık olduk geçecek gibi de değil
metehaninannesiii Mega123 âmin canım allah razi olsun duştan sonra dediğin gibi eşim masaj yapinca kendime geliyorum ama sonra yine aynı 😔
idiloska Benim yanma oluyor 2 hafradır sanırım sinirsel, sizin kaslardandır, çok sıcak olmayan suyla duş 👍🏻 Ama sonrasında üşümeyin,
metehaninannesiii idiloska kuzum dediğin gibi duş iyi geliyor aradan 1 saat gecsin kaldığı yerden devam ediyor
Simra19 Sıcak havlu koymayı denedin mi benim de bel ağrım çoktu sıcak havlu yaptım ve battaniyeyle sardım uyuyabildim belki sana da yararı olur
metehaninannesiii Simra19 kuzum benim bel değil sirt agrisi bel agrisi oldufu zaman dediğin gibi belimi sıcak tutunca geçiyordu ama sırta ne denediysem geçmiyor duştayken iyi oluyor 1 saat sonra yine aynı
Simra19 metehaninannesiii İnternetten baktım Yan yatarak uyuyun Sırt üstü değil yan yatın. Tek ya da her iki dizinizi bükün. Dizlerinizin arasına, belinizin altına veya sırt arkasına konulan gebelik yastıklarını kullanmak faydalı olacaktır Ben otururken sırtımın arkasına yastık koymadan oturmamaya çalışıyorum ihmal etme umarım ağrın azalır
metehaninannesiii elisamnlannesym aynen aynen bizdede durum öyle ama 10 dk sonra dediğin gibi yine ayni
metehaninannesiii Simra19 ah kuzum onları hep denedim önceden fayda ediyordu onlar bile etki etmiyor artik
isimsiz123 Aynısını ben yaşadım nefes alabilmenin değerini anlamış oldum . Sırtınıza iki kürek kemiğinizin arasına sıcak su torbası yoksa cam su koyup havluyla sarıp yan yatarak dinlenmeye çalışın bunu biraz tekrarlayın umarım iyi gelir 🙏