Benis_2 İkinci kızım olacak inşallah adını Almina koymayı düşünüyoruz.İlk kızımın adı Aylin bu arada. Bence birbiriyle uyumlu ve kulağa hoş geliyor anlamı da güzel👍 Ama daha kesin karar veremedik vakit var daha düşünürüz diye. Sizce nasıl?
Ozge0200 Benis_2 bence güzel benimde kızım olacak ayliz olacak ismi artık netleştik emzik falan yaptırdım değişmemek için herkes bişey diyo çünkü sen sevdiysen kimseye bakma derim canım
Didi6 Benis_2 Almina, Almira gibi isimler bana hoş gelmiyor. Biraz özenti duruyorlar. Aylin güzel ve zamansız bir isim. Bebeğin için Selin - Ezgi - İnci - Ayla - Ayça gibi isimler daha güzel olur bence 🌸
Benis_2 Betfer Selin i de beğenmiştik aslında ama sonra vazgeçtik çok uyumlu diye) yani ikiz olsa güzel olur Aylin-Selin ama sonuçta abla kardeş olcaklar isimleri farklı olsun ama birbiriyle de çağrışsın istedik)
Benis_2 Ozge0200 aynı fikirdeyim, beğendem kimseye aldırış etmem istediğimi koyarım ama daha yeni öğrendik kız olacağını ve yeni başladık isim aramaya ve ilk beğendiğimiz Almina oldu onun için dedim belki daha çok hoşuma giden isim bulursam değiştiririm diye ama şimdilik favori bu)
Benis_2 Didi6 zevk meselesi tabi ama bence özenti de değil çünkü türkçe kökenli bir isim yani son yıllarda çıkan “modern” yabancı isimlere özenilmiş isimlerden değil bence🤨
Didi6 Benis_2 Almila Türkçe kökenli. Almila ismini severim. Aylinle de güzel olur 🌸 Ama Almina, Almira isimleri köken olarak belirsiz.
3MelekAnnesi3 Benis_2 ilk kızınızın ismi cok hoş ama 2.için aynı fikirde degilim malesef ben begenmedim
Cerenn1654 Benis_2 benim oglum var ismi ömer akif.almina ismide guzel isim secerkenki kriterlerime uyuyor.acikcasi Ben isim secerken 1 isimle alay edilirmi ona bakarim. 2 anlamanin hos olmasi boyle anlami acik olmayan belli olmayan isim olmamasi. 3 solerken kulaga hos gelmesi kaba olmamasina bakarim. 4 birde hani bazi iismler vardir.boyle evcil canlilara konan o tarz iismler hosuma gitmez(cunku okulda bir arkadasim bu tarz konudan cok sikinti yasamisti.bu kriterlere gore Almina ismi hosuma gitti ve uygundur.