Sisi Kızlar merhaba 32. Haftada uçakla nevşehire seyahat edeceğim. Devlet hastanesinde seyahat edebilir raporu veriliyor mu alan var mı hiç?
Lavininannesi1 Sisi Canım 4 gün önce bende uçakla seyahat ettim,doktorum beni muayene edip rapor verdi ama doktorum özeldeydi kendi gttiginiz doktorunuz varsa ondan alablirsnz
Kizannesii07000 Sisi ben almamıştım gittigim firma 36ya kdar gerek yok demişti havaalaninda istediler yok dedim revire yönlendirdiler havaalanında hemen verdiler ama devlette veriyor uçuştan 5 gün önce alın
Sisi Lavininannesi1 kendi gittiğim doktorum var canım ama biraz uzakta birtek rapor için de gitmek istemedim o yüzden devlet hastanesinden almak istedim bize çok yakın 5 dk çünkü
Sisi Lavininannesi1 kaç haftalıktınız seyahat sırasında acaba zor oldu mu? 32 haftalık olcam dönüşte de 35 haftalık ama genel olarak sırt ağrılarım vs çok olduğu için zorlanır mıyım diye düşünüyorum
elaveipek Olurmu öyle şey kaç haftalık olduğunuzu yazıp uçakla seyahat etmesinde sıkıntı yoktur yazıcak kaşe imza ✍️
Sisi elaveipek bende yazacaklarını düşünüyorum ama bana mı denk geliyor bilmiyorum çok sert oluyor burdaki doktorlar 😀 yorumunuz için teşekkür ediyorum
Sisi elaveipek tamamdır o zaman çok teşekkür ederim eğer daha önce sorun yaşayam varsa direk özele gideyim orda uğraşmayım diye yazmıştım
elaveipek Sisi önemli değil ama siz uçuştan bir iki gün önce gidin bari korkuttunuz beni vermezler falan
Lavininannesi1 Sisi 29 haftalıktım canm ayaklarım şişti birazda ağrısı oldu o kadar ama dinlenince geçti