Tugbaaa Allah banada dogum hikayesi paylasmayi nasip etti cok sukur ☺ bende tuhaf bisey var arkadaslar artik eminim😂 dugun gunume darbe denk geldi dogum yapacagim gune secim neyse basliyim cok uzatmadan😏 oy vermeye gidip geldikten sonra arkadasimda kaldim evde napicam dedim sonra bir yerde okumustum normal tuvalete zorlayip oturunca acilma kolaylasiyormus sen evde deneme milletin evinde dene😂 denedim 15 dk sonra tuhaf bi sanci girdi once gelip gecer dedim bi baktim 10 dk bir giriyor sonra 6 7 dk beni bi heycan sardi 2 3 saat evde cektim biraksalar hala gitmezdim😀 arkadasim kocasi annesi ben esim bindik gidiyoruz nereye gidiyosun her yer konvoy yolu acmiyorlar bagira cagira gittik acilden girdim 6cm olmus aciklik ben şok 😀 dogumhaneye cikardilar bana ne tahlil ne baska bisey herkes geldi gelecek diyo suyumu patlatinca sancilar sıklasti 1 bucuk 2 saat sonra melegimi kucagima aldim bambaska bisey bunun ustune bi duygu yok kizim 3230 kg 50 dogdu bi masallahinizi aliriz Allah herkese nasip etsin 😍😘😘
hafsa2020 Tugbaaa oy maşallah ne heycanlı bi gün ve doğum Allah sağlık sıhhatli hayırlı ömürler versin meleğinizle size😍😍