elisam1206 2inciannelik evet canım genel olarak bende ordan bakıyorum ama hep aynı tarzlar var orda birde alt alıyorum ama üst bulamıyorum 😂
momsboys elisam1206 en son 6-9 aylıga kadar canım. 0-3 cok az aldım ben genelini 3-6 aylık tercih ettim
elisam1206 Redpepper indirimin baya etkisi falan var ya takip etmek lazım e bebekten alt üst takım bulamıyorum ben link falan atar mısınız bulursanız
Redpepper elisam1206 kendi sitesinden veya trendyoldan alt üst takım diye filtreleyip aratın veya pijama takımı diye, hatta şuan ebebekten indirim var ben geçen hafta 2 tulum aldım biri 25 liraydı diğeri zıbınıyla 38 liraydı.
elisam1206 2inciannelik evet çok bakıyorum bende ama bulamıyorum ebebek sayfasına girmekten kafayı yemiş olabilirim 😂
Ebruuugunes elisam1206 canım benim ben hepsini e bebek civil trendyoldan aldım malum pandemiden dolayı cıkmadım ve indirimi takip ettim cok uyguna aldım dagıtacagım süs eşyasına kadar cikolata VS hepsi
elisam1206 Ebruuugunes bende öyle sürekli internetten bakıyorum ordan alıyorum canım yani ebebek ve Civil ama eşimde diyor ki dışarı bakalım alalım bana da dışarı daha pahalı gibi geliyor
Havva elisam1206 bende 0-3 ay aldım canım iki üç parçasını 3-6 ay aldım ne olur ne olmaz diye ha bide aldıklarımın için de yağ ve şampuan kulak çöpü de var
elisam1206 Havva ben yeni doğan almayı çok düşünmüyorum zaten genel olarak 3 ay ve 6 ay olarak bakıyorum ne kadar tuttu aldıklarınız
momsboys elisam1206 birazda bebeğinizin gelişimi ile alakalı bizimki biraz boylu dogacak gözüküyor o yüzden 3-6 ya cabuk gecer diye düşünüyorum zaten baktın yetmiyo iki dakika gidip alır eşin merkezi yerde oturusan tabi
Ebruuugunes elisam1206 ben cıktı annem alıcakto diye iyki dedim İnternetten aldım e bebekte battaniye Müslin örtü bayıldım onlara yani dışarıdakinin kalitesini dahi begenmedim
gulin-35 elisam1206 toplu sekılde almamak ıcın ogrendıgım andan ıtıbaren az az almaya baslamıstım 26 haftda hersey tamamdı bırden yuklu gelıyor yenı doganda hergune bır takım seklınde alırsan bır ıkı takımda yedek yetıyor malum kaka kacıyor kusuyor yedeklı olmalı
elisam1206 gulin-35 ben çok pişmanım şuanda yavaş yavaş almadığım için şimdi panik oldum ne yapacağım diye