Kızlar merhaba ben 26 haftalık hamıleyım 12 haftam da erkek bebek olduğunu öğrendim 1 kızım var bu arada 6 yasında tabi kaynana da dahil kimse ınanmayınca 14 de farklı bi hastaneye 17 de de başka hastaneye gittim sırf sanırım inat için çünkü kızımı 12 de ogrendıgım de kaynanam herkese göğsünü gere gere kız kız dedi bunu saklamamı ıstedı belki yanlış çıkar vs dıye mı anlamadım açıkcası 21 de detaylı oldum onda da doktorum erkek dedı ama seytan vesvesesi midir nedir anlamadım daha bir çöp alamadım çocuğuma hevesim Yok gibi hcbseye neden böyle bilemedim içimdeki düşünceyi bıle yok ediyorlar hevesimi onlar kırdı Emin’im benimle birlikte sevınmediler bile sanki yalan söylüyormuşum gbı davrandılar erkek bebekleri de çok sevıyorum hep oğlum olsun istemısımdır 4 kız kardeş olduğumuz için çocukluktan gelen bi istek bu en önemlisi sağlık tabi kendimi nasıl rahatlatıp kafam rahat sekılde alısverısıme çıkabılırım ? Bu arada kız ıstememe sebeplerimden en önemlisi kaynanamın ve kocamın annemin adını koyacam demesi çünkü sevmıyorum kızımın adı da eylul bu Arada sonradan anneci oldu benim ki birazcık uzun oldu kusura bakmayın😘🌸