Edirefp 33 haftalık hamileyim kıyafet alışverişi yapıcam tecrübeli anneler yeni doğan için ne aldınız ? Neler alınmalı ? Ağustosda doğum 🤰🏻
ZeynepKara Edirefp valla ben çok erken başlamıştım bi çok yenidoğan aldım ama sanırım oğluşum onları ya giyemiycek ya da çok az bi zaman giyebilicek o yüzden yeni doğan çok alınmaması taraftarıyım
Ynccelik Edirefp canım bolca zıbın al havalar sıcak malum zibinla durur bebislerimiz üşür diyo düşünüyorsanız iki üç tane alt üst al yeterli olur bence
ZeykemKaya Edirefp ben aldıklarımı unuttum bıle zorlanırsın bıraz canım agırlastık sonucta 31 haftalıgım ben carsıda gezemıyorum artk. Zıbın al hastane cıkısı al yelekler ördür ınce battanıyeler
ZeynepKara Edirefp benimki biraz şişko 🙈 Zaten çabuk büyüyolarmış yine yenidoğan al ama çok alma derim ben
Cananscs Iki takim en fazla 3 takim hastane cikisi al digerlerini normal kiyafet al zibinidir patikli pijamasidir tulumudur falan
Cananscs 40 kina kadar buyuyor zaten hastane cikisi olmuyo bile hedoye falanda illa gelir havalar sicak yikayip disari atsan yarm saate kadar kurur zaten bos masraf etmeyin 40 indan sonra giyenilecegi buyuk seyler al