Ozbur ben aynı sorunu yaşadım sedimantasyon ve d-dimer de yükselmişti hatta. Turp gibiydim maşallah hatta hamileligimin en rahat hallerinden böyle çıkınca baya şaşırdık 😀 Dahiliyeye gittim doktor beni bir güzel korkuttu. Covid testi dahil her şeyi verdim yok hiçbir şey çıkmıyor. Acil antibiyotik iğne başlayacağız bebeğe şöyle zarar böyle zarar bilmemne diye bütün psikolojimi alt üst etti. Aynı gün jinekologuma değerlerimi attım. Belirtim olmadığı için hiçbir şekilde ilaç kullanmama izin vermedi. Sadece kendimi takip etmemi hastalık hissedersem haberdar etmemi söyledi. İçim rahat etsin diye başka bir kadın dogumcuya daha gidip durumu anlattım bu değerlerin gebelikte her şeyden yukselebilecegini enfeksiyon odağı yokken hele gebelikte asla antibiyotik vermeyeceğini söyledi o da. İkisi aynı yönde konuşunca biraz daha rahatladım ve artık kurcalamadim açıkçası. He sizin değerleriniz çok çok yüksekse bilmiyorum ama genel olarak bana söylenen enfeksiyon odağı varsa tedavi yapılacağı, bende belirti bile vermeyen bir durumun bebeğe etki etmeyeceği yönünde oldu