Busraayaz Kızlar koltuk altımda tek bir tüy bile yokken kapkara duruyor askılı giyemiyorum kolumu kaldıramıyorum. Bugün limon sürdüm ama sizin bi çözümünüz var mı😒😟
Derinimm Busraayaz bnde arastiriyordum limon ve karbonat karisimi iyi geldigini yazmislar denemedim ama tipki sizin gibi utaniyorum bende kapaliyim neyseki disarida sorun yok ama esimle yanyanayken bile kaldirmiyorum kolumu dogumdan sonra gecer insallah🙏
Babyboy24 Busraayaz koltuk altı, göğüs ve genital bölgenin hamilelikte kararmasına normal diyorlar. Doğumdan sonra geçeceğini duymuştum en azından öyle umuyorum. Yalnız değilsin merak etme.
Rugeyya Ay kızlar bende aynı durumdayım 😞 Kuaförüm bile farketti inşallah geçer gerçekten bende utanıyorum kendimi kötü hissediyorum
CansuDemir Hamilelikte kararmalar oluyor.Aslında o bölgelerdeki derinin pigmentleri daha da yoğunlaşıyor ondan.Aynı göbekteki linea çizgisi gibi.Aslında hep var olan göbekteki dikey çizgi,hamilelikte hormonların değişmesiyle daha belirgin hale geliyor.Koltuk altı ve özel bölgeyi de öyle düşünün. He benim genç kızken kararma olmuştu, karbonat ve limon gerçekten işe yaramıştı.