Mervee7 Merhaba hanımlar, anne yanı beşiği olarak neler kullanıyorsunuz Meltem ve g&g Baby arasında kaldım😊
mmk01 Mervee7 bnde ordan aldım şuan kurulu değişiyorsa çekip atardım ama bnm aldığımın linkini bırakayım içerisindeki yatakta beşikte Meltem smart marka ama g&g baby den aldım orayla anlaşmalı
Bkt0193 Mervee7 smart anne yanı beşiği aldım Adana’dan Mağazadan almıştım ben aldıktan sonra hatta internette indirime girmişti
Mervee7 mmk01 hamak beşik veriyorlar Mayıs sonuna kadar o kampanyadan mı yararlandınız ?Birde yatağın uyku setinin kalitesi nasıl
mmk01 Mervee7 yok orayla anlaşmalıymış iç yatapiğıda bayağı yatak gbi diğer sünger değil instagramda analım net götürüsünüz oda Meltem Bn direk firmaya sordum ordan biliyorum trendyolda 1260 a düşmüştü örgü korumalı olan aldım indirimleri takip edin 3 günde geldi bana kargo
mmk01 Mervee7 yok bn direk trendyolda size attığım limktekimi aldım örgü koruması yorganı iki yastığı çarşaf takımıda kaliteli diğer beşik içlerinizden değil yani Bn memnunum ama kurmadım bi kaç gün içinde kuracam odasına örgü koruma istiyordum onu aldım
mmk01 Mervee7 dolap şifonyeri geldi bebeğin kurulunca dolapta arıza çıktı yedek parça getirip kuracaklar yüzden beşiğinde kuramadım eğer hatırlatırsanız tabikide atarım resim size siz şimdiden trendyol Hepsiburada favorilerinize ekleyin uygula düşüyor bazen orada
Mervee7 mmk01 teşekkür ederim 🙏 dolap ve şifonyeri nerden aldınız çok soru soruyorum kusura bakmayın 🙈ilk bebeğim kafam çok karışık 😄