umaydurununannesi edanurciftci 12 haftadan berı resmen karnım sırıtıyo suan 34 herkes bugun yarın dogurcan sen dıyo
Esra_42gunindi edanurciftci bende ilk başlarda zorlanmıştım şimdi istemsizce elim sürahiye gidiyor. İçmen lazım ama hem bebek için hem kendin için uyuşma da başlayabilir yakında
edanurciftci umaydurununannesi benim de oluyor ama biraz sıkıyor sıkı olmaması gerekiyor diye değiştim daha bol pantolon giyiyorum
elaveipek edanurciftci ne gibi ??ben16 haftalığım 10. Haftadan beri belli 7-8. Haftadan beri eski pantolonlarımın hiçbirini giyemiuorum çok çabuk büyüdü
edanurciftci elaveipek çok kilo alımda sezeryanla doğum oluyormus normal doğum icin kilo çok olmaması gerekiyormuş bende de biraz kilo var çocukta çok birden kilo alırsam diye korkuyorum
Mother__25 Bende 12. Haftamdayim bir kilo vermeme rağmen göbeğim çıktı ve benim hiç göbeğim yoktu.Sanirim iç karnım küçük çünkü kilo verip göbek büyümenin başka açıklaması olamaz sanırım 😂
edanurciftci Mother__25 bende aynı şeyi düşünüyorum bende bi kilo vermişim bazen alıp veriyorum geri ilk kiloya düşüyorum ama bi çıkıntı var ya da bana öyle geliyor
lentil edanurciftci benm 8.haftada çıkmaya başlamıştı. Gaz mı şişkinlik mi acaba diye düşünüyordum. Geçen hafta 14.haftada okulda öğrenciler bile anladılar. Günden güne şişiyor yani 😂 normalde hiç göbeğim yoktu ondan belkide çok hızlı çıkmaya başladı
edanurciftci lentil ben şişkinliktendir diye düşündüm ilk sonra kendimi bebek büyüyor diye inandırıyorum ve öyle diye düşünüyorum 😂😂 öyledir belkide çünkü bir kilo almışım bi kilo ile karın şekillenmez kilo olsa göbeğim sarkar çünkü
Esra_42gunindi edanurciftci ellerde uyuşma oluyor canım benim nerden baksan 2 aydır öyle bazen uyuşukluktan uykumdan uyanıyorum. Suyu çok içmen lazım diyor ebe ve hemşireler. Ama suyu evladın içmen lazım Allah korusun suyu yetersiz gelebilir