Mrc34 edanurciftci tamm 22 de hissettim buradaki herkesin aksine azcik geç hissettim baloncuk patlaması gibi bir histi
edanurciftci Mrc34 o kadar heyecanlanıyorum Kİ okurken benim de biran önce gelsin de vakti hissedeyim diye 🥰🥰
Hafissee edanurciftci kişiye göre değişiyo bide bünye ile alakslı da olabiliyo bide kilo ile alakalı 🤷🏻♀️
Mollier Nazzprlkci merhaba 🌸ayni haftadayiz🤰ben de birkaç gündür hissediyorum ama hissettiğim şey bebek mi bilmiyorum.hep aynı noktada mı hissediyorsunuz?ben dün akşam sağda bu akşam solda hissettim.
112alp edanurciftci kuzu o da sıkıntı 😊bn erken hisettim ama bu bi haftadır sakin tık yok kafamda deli sorular yani
Nazzprlkci Mollier bazen sag bazen sol canim 🙈 pit pit seklinde saniyelik suruyor hemen cokk guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin 🥰🙏🏻
Mollier Nazzprlkci Amin🙏🏻evet hep balik kaymasi Gibi oluyor dedikleri içim bebek hareketi değildir heralde demiştim çünkü benimki de pıt pıt şeklinde🥲 çok şükür 💐
Fatosx Benimde ilk hamileliğim, 18 de balık kayması gibi hissetmiştim, 20.haftada pıt pıt minik ayak tekmeleri hissettim, 24.haftayı bekliyoruz bakalım daha fazla olsun istiyo insan ya. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah ♥️
81akmnfgn İlk gebeliğimde 17 ikinci gebeliğimde 16.haftada basladım hissetmeye suan 19 tam net olarak ciddi sekilde hissediliyor hatta eşim bile hissediyorm diyor bikaç gündür karın kaslarının sıkılıgıyla alakalıymıs bu biraz karın ilk gebelkte gerildigi için daha gevşek oluyorms ikinci gebeliklerde daha cabuk hissedilme oluyormus o yüzden
Pnryr Fadime_56 ay bende 27. Haftada sizin gibi olmuştum hatta dr a bile gitmiştim ağlaya ağlaya Gayet de oynuyor muş ama sırtını dönmüş kızçem meğerse sizin de öyledir inşallah :) takipte kalın
Fadime_56 Pnryr bugün çok şükür hareketleri çok güzel düzene girdi pazartesi kontrolümüz vr inşallah yüzünü gösterir
osgee edanurciftci Sanırım 17 haftada hissetmeye başladım. Göbeğindeki yağ oranı fazlaysa ve ilk çocuksa daha geç hissedilir diye okumuştum ama öyle olmadı çok mutlu olmuştum ♥️