Hafizeplt 16 da hissettim ama daha çok seyirme gibi oluyo o zamanlar.. 17 18 den sonra net bi şekilde hissediliyor ama kilo ile ve karın yapınla baya ilgiliymiş merak etmeyin 20 den sonra tekmeler gelir 😊
Cansel0694 edanurciftci ilk gebeligim 15. Haftada hissettim ilk defa 🥰 doktora sordum olabilir zayif oldugun icin hissedilirsin dedi 😁
Redpepper 20de hissettim ama zaten tek seferdi sonra düzenli olmuyor 22deyim şuan gündüz hiç hissetmiyorum akşamları hissediyorum mesela ve düzenli değil, doktor normal dedi ilk zamanlar böyle olurmuş
Elfelf475 edanurciftci olsun ultrasonda da görülüyor oynadığı ben geçen hafta gördüğümde basını gözünün üstünü falan kaşıyordu 😍
[silindi] edanurciftci ilk hamileliğimde 16. Haftada hissetmiştim. Önceki haftalarda balık gibi içimde süzüldüğünü hissederdim. Şimdi 10 haftalık hamileyim beklemedeyim😍😍
Fadime_56 edanurciftci 15haftalikken hissettim şuan 27+2olduk ama 2gundur tik yok korkuyorum bisey oldu diye
Pnryr Fadime_56 ay bende 27. Haftada sizin gibi olmuştum hatta dr a bile gitmiştim ağlaya ağlaya Gayet de oynuyor muş ama sırtını dönmüş kızçem meğerse sizin de öyledir inşallah :) takipte kalın