Gulyuksel55 Taze_gebe Yok özellikle prima değil diğer markalarda molfix canbebe vs. Ama sleepy için çok güzel yorumlar okudum çevremde de duydum kullananlardan ıslak mendil olarak da sleepy natural yenidoğan aldım
Taze_gebe Gulyuksel55 ben de karar verdim valla bezi de mendili de sleepy alacağım evdeyken de pamuk kullanırım dedim
Gulyuksel55 Taze_gebe Aynen ıslak mendil dışarıda kullanmak için aldım evde ıslak mendil kullansam bile yıkayıp öyle kullanırım
MelSer Gulyuksel55 dalin şampuanıda araştırmanızı tavsiye ederim. İçeriğinin temiz olmadığını duymuştum.
Gulyuksel55 MelSer Evet ama ben dalinin çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısını duymuştum kimyasal çok temiz değil diye o yüzden Duru granül matik lavanta kokulu olanını aldım bide elimde beyaz sabundan deterjan yaptım bi arkadaş önerisiyle
Krizantem_ Ruveydakocak Tecrübeli değilim ilk bebeğim ama bez ve ıslak mendili sleepy aldim , şampuan da bübchen .
MelSer Gulyuksel55 mühendisinoğlunun araştırmasına göre şampuanıda %98 doğal içerik diyor fakat %2 lik kısımda sentetik kökenliymiş canım Yani Tamamen doğal içerik değilmiş
Gul2528 Ruveydakocak bende herkesin yorumlarına bakarak bezi ve ıslak mendili sleppy aldım şampuanı da unibaby
Gulyuksel55 MelSer Doğrudur o kadar detaylı bilmiyorum ama duydum yani içeriği temiz değilmiş diye ama duru granül matik gayet iyiymiş o konu da bez ıslak mendil de de sleepy