zeynnn41 Merhaba arkadaşlar, 7 haftalık hamileyim 2 gündür hafif hafif mide yanmasi ve hafif mide ağrısına benzer bi sancı tarzı bişey var ama kıvrandırcak kadar hiç değil bu sizce ne olabilir neden olabilir ?
Myworld34 zeynnn41 mide yanması da normal hamilelikte benim de olmuştu hamile kaldığımda kaç kere mide yanmasıyla uyandım anlamadım
Duygushn1 zeynnn41 mide ağrısı dediğin gaz sıkışmasıdır canım benim de 6. Haftamda başlamıştı 13 oldum anca yatıştı. Mide yanması için doktorundan ilaç iste gaviscon ya da rennie veriyorlar. Bol bol yürüyüş yap yediklerini sindir. Çok ağır şeyler yeme sık sık az az ye.
Banu26es zeynnn41 malesef bu atağın sonrası bulantılar ile devam ediyor :/ baharatlı yağlı salçalı şeyler yeme mümkünse. Mide yanmalarım başladığında su bile içmek işkenceydi. Kendini çok zorlama ama mideyi de boş bırakma. Yoğurtlu çorba süslü çorba yoğurtlu makarna pilav iyi geliyor.
zeynnn41 Duygushn1 Nasıl desem zor da tarif ediyorum 😀 Bi midem yanıyor gibi sonra dediğiniz gibi gaz sıkışması gibi hafif bi agri gelip gidiyor 3-4, saniyede anlamadim vallahi
Minikmucizembenimmm zeynnn41 hormonların artması sebebiyle oluyor 20. Haftada hala mide yanması çekiyorum kusmalar geçse bile yanma olayından başlardan beri kurtulamadım. Gaviskon ve çift yastık iyi geliyor