Mom080 Haftadayım dünden beri alt bölgemde ağrı ağırlık ve baskı var tam tanimlayamiyorum 😅 kızımı genelde yan hissediyordum iki gündür kaburgama doğru dik duruyor hep ve hareketler vajina kısmında yoğunlaştı 30. Hafta kontrolümde doktor bebeğin başı aşağıda demişti acaba bu haftalarda kanala falan giriyorlar mi ondan mi böyle oldu ilk gebeliğim olduğu için bir fikrim yok :) kontrolüm salı günü ama merak ettim beni aydınlatırsanız sevinirim 🤍🤍
Brcarss Mom080 Ben de 32. Haftayim.. bebegim kanala girmis 2 cm açılmam var . Uc gundur ilac kullaniyorum..insallah acilmmam durur. Cok hareketlendi asagilarda hareketleri artk
Brcarss Hafissee net birsey demediler sadece acilma belki durdurabilirmis korkarak bekliyoruz bakalim
Hafissee Brcarss hmm bende iki güne kontrolw gidecem vajinaya batma hissi oluyo tutup yürüycek gibioluyorum bunu doktora nasıl söyleyim anlatim yani
Hafissee Brcarss doktorda iki hafta önce başı yukardaydı ama iki haftada sürekli dönüyo kaburgama tekme atıyo ordan anlıyorum cok dönüyo yani 😁 doktora gidince dönmez inşallah 😁