Myworld34 Sevenikikalp göğüsler normalde yumuşak ya bı dolgunlasiyor içi sertleşiyor dikkat et belirti herkeste aynı değil göğüsler normalden farklıysa hamile kalmış olabilirsin
hulya4627 Sevenikikalp göğüslerde sertlik ve hassasiyet ile öğrendim bende öyle olunca test yapmıştım pozitif gördüm 2 gebeliğimdede
Myworld34 Sevenikikalp benim çok fazla acıyordu sabah uyandığımda sanki igneler batırılmış gibi sızlıyordu adet olduğundaki ağrıdan daha kötüydü
hulya4627 Sevenikikalp inşallah canım rabbim en kısa zamanda Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah testin varsa yap varsa çıkar bence yada kan verebilirsin kesin sonuç
Yadothecat Hala aynı benim de, dün test yaptım negatif haftaya çarşamba kan vericem 35. Gün, pcodan ötürü sanırım senin de beklemen gerekiyo 🤷🏼♀️
Yadothecat Sevenikikalp bende de pco var adetlerö düzensiz en son 22 nisanda adet oldum, 13 mayısta yumurtlama gördüm dün negatif çıktı kaset test ben de en azından yumurtlamanın üzerinden 14 15 gün geçsin diye bekliyorum kan testi için
hulya4627 Sevenikikalp hadi hayırlısı cnm bizede hayırlı haberler verirsin inşallah dualarım seninle 🤗
Sevenikikalp Yadothecat bende 13 mayısta yumurtlama gördüm bende yaptım negatif ama galiba yarın kan vericem