Gulgulecc Kizlar 12+5 olduk 1 haftadır yüzümde leke var gecmedi özellikle çenem ve dudak kenarlarım ne yapmam lazım leke herkese düşüyormu böyle 😑
Mavi34 Gulgulecc benim.ilk gebelik belirtim.olarak çıktı aynı lekeler.zamanla birazda arttı doğumdan sonra geçiyormuş. Kızkardeşimde olmuştu doğum sonrası hic iz kalmadan gitmişti lekelenmeler
Yenianneadayi2208 Gulgulecc yüzünüzü şu dönemde güneşten korumaya çalışın, güneş ciddi leke yapıyor. Belki kişiden kişiye değişiyordur bilemiyorum. Dışarı çıkarken muhakkak güneş koruyucu krem kullanın, doktorunuza danışın. Doğum sonrası geçiyor ama endişelenmeyin 😊
Hiraumut Gulgulecc Bnm hayatta yüzümde sivilce çıkmazdı bir kaç gündür biraz sivilce çıkmış yüzümde gidiyor tekrar geliyor 😁
Gulgulecc Mavi34 inşallah gider gün geçtikçe artıyor çünkü yüze leke düşerse bebek kız olacak diyorlar doğrumu 🤣
Akkoyu Gulgulecc ye tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi derler bide ama ben ikisinide aşeriyorum 😂 tatlı daha çok 😂
Gulgulecc Hiraumut bende çok şaşırdım cevremdekilerde😐 1 haftadan fazla aynı artık görenler leke dusmus dedi sis çökmüş gibi yüzüme 😶
Nilsubatu Benim de hamilelik öncesi hayatımda ilk defa lekenleme oldu ama azdı. alnımda elmacık kemiğimin üstünde dudak üstünde birde şimdi artmaya başladı o kadar canım sıkılıyor ki hem koyulaştı hem arttı ne yapacağımı bilemiyorum