Guleserrr İkinci veya üçüncü kez anne olacak olan arkadaşlar acaba bebeklerinizi ne zaman hissettiniz? Benim üçüncü gebeliğim 18+2 yim ama hala hissetmedim
Nilsubatu Guleserrr benimde ikinci gebeliğim bende hissedemiyorum çok kafama taktım halbuki kızım da hemen hissetmiştim 16 haftalık falanken şimdi bunda 18 oldum ama yok
Guleserrr Nilsubatu benım de ıkı kızım var tam net hatırlayamıyoru ama 17-18 de hissetmiştim bunda hiç yok kıpırdama sizin cinsiyet nedir
kucuktosbik27 Guleserrr yengemde 3. Hamileliğinde 2 çocukla ilgilenmekten 21 de anca hissetti bebişi her gebelikte farklı oluyor endişe edilcek bişe yok bence benim ilk olmasına rağmen 16+5 te başladı hareketler
Guleserrr Burcuckmk perşembe günü gelse de doktora gitsem diye bekliyorum canım ya nerdeyse herkes hissetmiş bi ben kaldım hissetmeyen 😏
Guleserrr kucuktosbik27 benım ıkı kızım vardı bu da erkek bende bunu hissedemedim erkekler hemen oynar hareket eder diyorlar bir de 🙄
Guleserrr a_burcu_bur aynı canım bende 18+2 yim iki kızım var onlarda hissetmiştö de bu oynamadı hiç hep dinliyorum ama hareket yok
kucuktosbik27 Guleserrr bilmiyorum ki her hamilelikte farklı oluyor ama arkadaşımın ilk çocuğu erkekti 23 te hissetti bebeğin duruşu nasıl yerleştiği annenin yapısı hepsi fark ediyor yakında hissedersiniz muhtemelen
a_burcu_bur Guleserrr nası bi his, nası bi duygu merak ediyorum 😝 kimi diyo kelebek uçar gibi, kimi diyo pıt pıt atıyo. Bakalım hayırlısı 🙏🏻🥰
BurcuArslan Guleserrr soğuk süt içip solunuza yatın karnınızı okşayın konuşmayı deneyin aynı haftadayım erkekleri çok net hissediyordum ama bu kız biraz haylaz galba 14. Haftada minik minik hissettim ama düzenli değil şimdi uzandıkça tepiniyor