tugene Merhaba kızlar 🐣 bebeğimin odası bu hafta gelicek ve kıyafetlerini yıkayıp düzenlemek yerleştirmek istiyorum ama yıkama için deterjana karar veremedim hangisini alsam diye siz deterjan olarak hangisini kullanıyorsunuz 🙋🏼♀️
tugene Gokcecelik ben aslında duru düşünmüştüm bebek için ama green cleana da baktım şimdi evet öneren çok var , kullandın mı peki
Gokcecelik tugene ikiz yeğenlerim var 3 yaşındalar ve ciltleri doğduklarından beri atopik. Ablam içeriği temiz diye hep bunu kullandı çok memnun kaldı bende o yüzden kullanicam
Dilekcnkn tugene Dalin sabun etkili sıvı deterjan aldım kokusu yok ama hiç birde yumuşatıcı mı alsam diyorum roxy çok güzel kokuyor ama temiz yıkadığını düşünmüyorum aslında çok kokan bir ürün bebeğe zararıda olabilir kendimde çelişiyorum yani 😂😂
Busra4272 tugene kesinlikle Dalin ablam kullanıyordu bayılıyorum şimdi kendimde kullanıyorum çok memnunum
Hilalibrahimkartalms16 tugene ben uni baby aldim canım hassas ve alerjik cilt için yumjsaticiyi ve deterjani doktorum bunu önerdi bide sabun tozu da çok iyi canim
aysimaninveprensinannesi Daha almadim ama diger kizimda uni baby kullanmistim bundada ayni sekil devam lekelenmeye baslayincada sabun toxuyla yikayacagim.