DCAbr Bebegmibkliyrm bende dun gittim 12 haftaligiz su an kiz gibi ama degisedebilir dedi.. soyleselerde cok kendini kaptırmamak lazim yani onemli olan tabiki saglikli sihhatli olmalari ama degisince bi beklentiye girdigi icin şok oluyor insan😍
Duygu_k Bebegmibkliyrm 12+2de gittiğimde kesinleşmeden söyleyemem demişti doktorum 😕 4 hafta sonraya randevu verdi kısmetse o zaman öğreneceğiz 😌 kaldı üç hafta bir gün 😁
svmeybgl Bebegmibkliyrm bende haftaya 12 haftamı bitirmiş olacağım o zaman gideceğim umarım benim doktorum da bir tahminde bulunur ☺️
Missavokado Bebegmibkliyrm bende 12. Haftada gideceğim doktora randevumuz o zaman bende merak ediyorum inşallah söyler Doktor öğreniriz bizde 🙏🏼☺️
Ladess Ben 12.haftada öğrendim ,bazen değişebiliyor fakat dr la alakalı da olabilir ,bana erkek demişti 26.haftadayuz değişmedi:)
mavimm Ben 11 haftalık iken öğrenmiştim erkek denmişti sanırım kız saklıyor da erkek direk söylüyorlar 22 haftalığız değişmedi ☺️
FundaR Bebegmibkliyrm ben 12. Haftada öğrenmiştim genelde erkeklerde daha çabuk doktorlar tahmin söylüyor. Yüzde olarak yüksek bir ihtimal erkek demişti 14. Haftada kesin erkek demişti. 34 olduk bundan sonra da değişmez herhalde 😂
Kanarya Bebegmibkliyrm erkekse genelde öğrenebiliyosun :) bnde 12.haftamda öğrenmiştim şuan 17deyim hala değilmedi oğlum :)
Cananscs Ben gecen carsamba gittim 12 haftalik toplamisti kendini kiza benziyo dedi dun tekrar kontrolum vardi biraz inceledikten sonra erkege benziyo dedi
Cananscs Normalde bebegin kesesi yuvarlak olursa kiz fasulye gibi olursa erkek diyolar benimki fasulye gibiydi dun gecen hafta yarim ay gibiydi
Suhus000 Banada 12 de erkek sesi doktor hala aynı değişmedi doktora bağlı birazda ya anne karnında bebeğin kemik gelişiminden bile söyleyebiliyor
Sermel Suhus000 bebeğim geç gelişiyor ama yani söyle atıyorum 14 mm olması gerekiyor 11 mm . Böyle olunca da erkek diyorlar ?