Suplt Merhaba arkadaşlar . Dün detaylı ultrasonum vardı bebeğimin herşeyi normal fakat bacak ve kol boyu bir hafta geriden geliyormuş . Böyle bi durum yaşayan varmı
Edahmm Suplt 1 hafta önde yada geride sorun olmaz diyor doktorlar ama takibin edilmesi lazım 2 haftaya çıkarsa sıkıntı oluyor die biliyorum çünkü bazen 1 hafta önde oluyo bi kontrolde zamanında oluyo degişiyo 2 hafta ön yada 2 hafta geri sıkıntı
damlali Suplt boyu ölçülmüyor dedi doktorum 34+1okduk hep bir hafta geriden geldi karın ve bacak doktor sadece minyon bebek dedi biz kilolu bebek sevmeyiz dedi bide 20.haftadan beri şeker cıktı diyetteyim
Edahmm Suplt benim 1 hafta önde gidiyodu şimdi normal doktor takılma 1 haftaya dedi o degişir 2 hafata önden olursa dikkat etmemiz lzım dedi aynı şey geriden gelirkende geçerli dedi
Edahmm Suplt stres yapma gayet normal yediklerine dikkat et ne kadarlıksın şuan armut peynir ye badem ceviz
damlali Suplt benimde geç döllenme ama doktorum bu durumu sıkıntılı görmedi hep öyle baştan beri bide ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum