Nelmali Elif-elif olmazsa olmazı oldu hamilelik surecimin doktorum da doğuma kadar kullanabileceğimi söyledi
AltinYildizMom Elif-elif 5. haftadan 18 . haftama kadar kullandım o olmasa napardım bilmiyorum ona ragmen zor geçirdim ama doktor arada bırakıp dene dedi idare edebileceğim duruma geldigimde bıraktım
ebruzb Elif-elif bende yeni başladım ama bi gün bulanıyor bi gün çok bulanmıyor ilacın tam etkisini göremedim ben maalesef
Seyma-comertt41 Bgmnrdmr ben de kullanmak istiyorum ama korkuyorum bi sakıncası olmaz demi çünkü çok bulantım oluyo 😢😢
Rose91 Bende sabah aksam kullaniyorum cok sukur cok rahatim.. zaten bitkisel bir ilac bebege asla bir zarari yok.. sadece gebe hastalar icin yapilmis..
Yenibirannee Ya bende 26+2 haftaligim hala kullaniyorum dun icmiyim dedim bugun mide bulantisi yasiyorum resmen her aksam 2 tane icmesem hem uyuyamiyorum hemde gun icinde mide bulantisi yasiyorum bağımlılık mi yapiyor acaba ya
Kbrpsygt Yenibirannee bende aynı şekilde oluyorum hatta pskolojik mi aceba diye düşündüm çünkü içmediğim zaman çok rahatsız oluyorum
Bgmnrdmr Seyma-comertt41 doktorum hamilelere özel bir ilaç olduğunu söyledi A kategoriymis doğrudan çocuğa etkisi yokmuş o yüzden hicbir şey yiyemeyip vitaminsiz kalmaktansa bu ilacı icip sağlıklı beslenmek daha mantıklı geldiği için kullanıyorum ben de 😊
Kbrpsygt Elif-elif ben kullanıyorum ve beni inanılmaz rahatlatıyor içmediğim gün midem yine aynı oluyor şuan 25 haftalığım içmeye devam ediyorum doktorum da doğuma kadar kullanabileceğimi söyledi
Zeynep007 Elif-elif bende hiçbir etkisi olmadı bulantım ve kusmalarım kesilmedi hiç :( 1 ay içtim başka içmedim zaten