Elifgnl kelebegimm07 yani hamileligin kacinci haftasindasiniz.eger vakit coksa biraz erteleyin belki bir yerlerde birsey duyarsiniz.
Rahimedymz kelebegimm07 bizimde oğlumuz olacak eşimle birlikte karar verdik Aras Ege 😊belki fikir olur
Fadime_56 kelebegimm07 bende o zmanlar istiyordum hemen koymak eşim erken daha dedi şuan 27+2olduk bi gün akşam tartıştık tartışmadan sonra görkem koyalım diye kesin net görkem olcak
llFatma kelebegimm07 Valla oğlan olursa eşime bırakcam kız olursa ben koyacam. Öyle anlaştık tm dedi.:)
Fadime_56 Fadime_56 canım instrgamda reyyan tasarım vr baksana bi güvenli mi bana biras yardımcı ol lütfen
melzey kelebegimm07 bence isim konusunu askıya alın.biraz sabredin:) Biz de eşimle aynı sizin gibiydik ağırlaştıkça benim zorlandığımı gördükçe aşkım sen ne istersen o olsun Demeye başladı 😄😄ben de istediğimi koydum 😂😂
sweetbaby1 kelebegimm07 ilk oğlumun adını dedesinin ismini koyacağız ikinci oğlum olursa ben Atasarp istiyorum çok hoşuma gidiyor
Seliner kelebegimm07 çınar için ne düşünürsünüz? 🌼 biz çok beğenmiştik oğlumuz olsaydı koyarız demiştik. Kemal de yine içimin gittiği isimlerden
Bahardali kelebegimm07 ilk oğlumun adı kerem ikincisi ali olacak sanırım Bunların dışında beğendiklerim çınar, barış, burak, deniz, kemal
dertist kelebegimm07 bizimde oglumuz olucak kizimin ismini ben koymustum oglumuzun olucagini ogrenmeden daha esim ali ismini istemisti ali olucak