Sonfeyz Ozge5500 Benim de 11 haziranda 40 hafta doluyor bakalim once mi gelir sonra mi. Hayirlisi olsun.. Sizin sezaryen mi olacak?
momsboys Sonfeyz insan eski halini özlüyor gerçekten inşallah zamanlı vakitli kavusuruZ bebeklerimize
Yasemin_in68 momsboys aynen bende salı çarşamba gibi temizlik yapalım diyorum annemle bende 35+2 yim çantamı bugün hazırladım beşik puset alınacak bi de
momsboys Yasemin_in68 seninde bitmiş kuzum hersey masallah daha geçe bırakma alısverişin kalanlarını valla iyice halsiz olmaya başladım ben
momsboys Bubuseli benimde annem yakın oturuyor kayınvalidemde 2 3 ay bende kalacak yurtdısından gelecek çünkü. buzlugada kurabiye börek vb attım yoksa benim yemekleride kayınvalidem yapar
Yasemin_in68 momsboys aynen bakalım bu hafta temizliğim hallolursa inşallah haftaya da diyorum kalan eksiklerimi alayım dursun 🥰 hayırlısıyla hayırlı vakitte gelirler inşallah yavrucuklar
Prensannesii38 Sonfeyz canım bende 37 yım aynıyız bakalım ne zaman gelcek ler ben haftaya bekliyorum ıkıncı dogumum oglum 38 de dogmustu bakalım bu ne zaman olcak 🙊 normal dogumdu bu arada
Sonfeyz Prensannesii38 Benim ilk oğlum 40+6′da geldi zorla geldi hatta hicc gelmek istememisti 🤣 ikinci oğlum da abisinin izinden giderse dahaa coook gün var demektir… 😅 size de hayirli dogumlar diliyorum. İnsallah kolay ve hizli bir doğum yasariz. 🥰
iremibrahim Bulut2424 gelişim geriliği var canım kilo almıyor geride hep doktor senin sütünle beslenmesi daha doğru dedi
Omerhatice momsboys benimde herseyim bitti nasipse cumartesi önce güzel ce bi cam kapı perde yıkanacak temizlik yapılacak aksaminada cantami hazirlicam inşallah 🤗 benimde norml doğum nasipse malum ne zaman gelir belli olmaz 🤭
momsboys Omerhatice bende erken mi temizletcem evi diyodum iyi bari haziran anneleri için haftaya temizlik vakti herkes haftaya yapıyormuş😀
Omerhatice Yasemin_in68 yok canm 2. Bebegim 2 buçuk yaşında oglum var simdide bi prenses bekliyoruz 🤗
Prensannesii38 Sonfeyz ınsallah canım ya hepsi farklı oluyor sanırım 40 ı beklerse nasıl dayanıcam blmıorum kımı bekler dıyo kimi daha erken gelir dıyo 😅 hayırla dogsunlarda minikler sızede hayırlı kolay dogumlar diliyorum Rabbım yardımcımız olsun 🙊
Burcuckmk momsboys 37+2 deyim cantalarrimiz hazir simdi temizlik var evimde halilari yikamaya gönderdim gorumcem koltuklarimi yikicak yarin sağolsun annemde diger odalari temizlicek carsamba gunu çatı muaynem var artik vakit yaklaştı 🙈
Azizecakir momsboys bizde 35+2 günlük olduk hastane çantası hazır evler dün temizlendi normal doğum sizde nasıl belli oldu çatı muayenesi mı oldunuz