Elif9068 Seymatatogluozkin bence hiç aldırış etme etmemelisin boş yere kalbini kötüleştirme görmezden gel sadece kendini düşün 🥰
Mom789 😂😂 ay ne eğlenceli iddialassip didisecegim elti istiyorum kendime 😂😂 kiz klasik elti iste emin ol onun yaptığını herkes anliyordur kimse salak degil birak cabalasin kendi kendine 😂😂
Elif9068 Evde seni mutlu edecek şeyler yap içinin ferahlaması için bakara suresini açıp ufak tefek işlerinle ilgilen
Elif9068 Seymatatogluozkin şuanda hassas olduğun bir zaman öncelik sen ve bebeğin olsun sen istersen hayatını etkileyebilir bu durum istemezsen eğer sana hiç kimse hiçbirşey yapamaz aslında biraz bencil ol ve kendini düşün
Mom789 Seymatatogluozkin dur kiz bekara karı boşamak kolay eltimlerle evlendim evlenelim bir araya gelip görüşmedim konuşmusluguum bile yok ondan dolayı böyle otebiliyorum belki konuşsak ben belki yolmustum bilemiyorum ama sen anlatınca canim elti çekti 😂
Mihrimah25 Seymatatogluozkin bende sürekli ağlıyorum daha önce böyle bi durum yoktu en ufak ieye alınıyorum ama çoçuğumu kötü etkiliycek diye çok korkuyorum senin yerinde olmak istemezdim çok zor Allah yardımcın olsun canım