Aleyynaa Merhaba hanımlar ben 21 haftalık hamileyim doktorum çocugun başı rahime yerleşmiş dedi erken dogum riski falan olabilir dedi böyle bir durumla karşı karşıya gelen varmı bilgi veririmisiniz
durununannesiiiiii Ben çok duygusalım galiba bu konuda konuşmaya başlayınca ağlayasım geliyo sesim titriyo☺️
AhmetAlpin_annesi HappyMom Oglumla sürekli konusuyorum karnimi oksuyorum seviyorum dokunuyorum ona biricik oglum nefesim anne olmak cok guzelmis artik.biran evvel kucagima almak istiyorum allahin izniyle 30 haftalik olduk 💙🍼
Ilkmercimekgeliyor mervedemirkol ben pek hissetmiyorum 5 aylık şuan ne yapabilirim bilmiyorum tetanoz igneme gittigimde sordular hissediyomusun die şuan hissetmiyorum dedim doktorun iyi oldugunu soyledimi sıkıntı varmi die sordular yok bi sıkıntı yok dedim. Yaşadigindan tereddüt ettiler hareketlerini nasil hissedebilirim sizce
Ebru-evlek Ilkmercimekgeliyor Şekerli şeyler ye çikolata falan mesela sonra soluna yat elinle bebek tıpışlar gibi salla bıraz karnını ama cok az olarak sallama bıraz hissetsin sonra bekle oynar doktorum bana ne zaman oynamazsa merak edersen öyle yap mutlaka oynar dedi ben yapıyorum hemen tepki veriyor bi dene sende istersen 😍
mervedemirkol Ilkmercimekgeliyor İlk gebelik ve kilolu gebeliklerde biraz geç hissediliyor diye biliyorum. Eger öyle bir durum varsa sizde ondan olabilir. Ama bende 5 aylık iken kaydığını hissediyordum. Bence endişe etmeyin. Ilık duş alın bol su için konuşun sevin bebeğinizi. 🥰💜
honeyland Guneyinannesi1 ben de 15 haftalığım acaba boş mu konuşuyorum diyorum kendime konuşuyorum kitap okuyorum ama 😄😄
fatmArslan06 HappyMom benim yavrum minik oğlum anca biseyler yiyince mutlu özellikle dondurma😄😄 babası onun icin dondurmacı dükkanı açacak 🤣🤣🤣🤣 diğer şeyleri pek umursamıyoruz ara da oyun havalarına tepki veriyor oda canımız isterse
Burcuperi Duşa girnce karnıma ılık su tutup onu seviyorum duş sonrası coşuyor.zaten sesime aşırı tepki veriyor MAŞALLAH ❤️🙏 ALLAH hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🧿
Meltem2611 HappyMom hıçkırırken elimle üstüne koyup okşuyorum birazdan geçecek oğlum biz senin yanındayız diyorum.