Kızlar asla dogurmayacakmisim gibi hissederken evet bende doğurdum. Darısı bekleyen isteyen herkese🙏 Bolca dua ettim.
bebegim 39+4 te kanala girmediği ve çatım cok dar olduğu icin mecburi sezeryen ile alindi.
oglen 13:51 de dünyaya geldi. Ameliyathaneye girdim, soguktu ama titremedim. Anestezi doktoru belime bir igne yaptı sinek ısırığı hissettim. Kolumdan kan alırken bile daha cok aciyor diyebilirim.
pesinden zaten ayaklarıma birkac dakika içinde uyuşukluk indi. Tansiyonum ölçüyordu bir yandan. Sondam takildi ama hissetmedim. Ve gormedim örtüden oturu. Doktorum geldi , elimi tuttu ve sonra basladi 5-6 dk icinde kızımı gösterdi agladim sok oldum inanamadım harika bir histi yanı yazsam bile yasamadan anlaşılmaz derlerdi oyleymis. O temizlenir ve muayene olurken yanımda benim dikiş işlemlerim oluyordu. Hissettim mi ? Asla aci yok ama bi çekiştirme oldu. Birde bir ara migde bulantisi oda 30 saniye sürdü. Asla baskı hissetmedim. Sonra kızımı götürdüler benimde dikişler bitince çıkardılar. Odada tekrar kızımla kavuştuk cok guzeldi mis kokuyordu.
3 saate uyuşukluğumun geçtiğini hissettim 6 saat sonra kaldırdılar yürüdüm evet zordu gerçekten sonra yine kalktım yine yine.
her kalkış bir tik daha kolaydı. Hemşireler cok kötüydü hastane seçerken tavsiyem hemsire yorumlarını cok dikkate alın. Cikana kadar o kattaki hemşirelerle muhattap oluyorsunuz kimse gelip bana nasılsın bile demedi suratsızlardi. Herneyse kızım ultrasonda 3200 cikmisti ama 2890 doğdu minnak🥰 suan 3. Günümüz ben dus aldım hala kalkerken agrim oluyor evet zor kalkıyorum ama ilk gune göre iyiyim. Birkac gune insallah dahada iyi olucam. Benim suan sütüm yok diyebilirim ama gene emziriyorum cekiyor gelecek allahin izni ile. Boyle yanı karisik olmus olabilir yazarken ağladı cunku baktım. Yanımda beşikte yatıyor. Korkmayın kizlar her zorluğun sonu cennet kokusu bir evlat. Allah bize dirayet veriyor. Darısı sizlere inşallah sorunuz varsa sorun cevaplarım 🥰🙏🙋🏻♀️😍