Yasemiinny Merhaba, 9 haftalık hamileyim ve nelere dikkat etmem konusunda bir bilgim yok maalesef. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum 😊
ZeykemKaya Yasemiinny akışına bırak ben herseyı burdan öğrendim😂 suanlık hızlı hareket etme uzanma beslenme konusunda da mıde bulamtıların baslamadı demekkı yumurta sut agırlıklı beslen
Slcnslcn Yasemiinny aile hekimligimlnde ebeler var. Hastanede hamilelik kaydim görülünce beni aradi ebe. Kontrole cagirdi. Gittim herseyi anlattı. Ne yapip yapmamam ne yeyip yememem gerektiğini fln anlatmisti.
Meltosssss Bende 9.haftama yeni girdim canım.Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. Bu aralar halsizliğim çok olduğu için pek fazla bişi yiyemiyorum. Ama doktorum uzak durmam gereken şeyleri demişti. Asitli içecekler, salam sosis sucuk, kahve günde 1 tane Türk kahvesi olarak içebilirsin demişti. Sigara alkol zaten yasak. Aşırı yağlı tuzlu yeme demişti birde. Ben şimdiden et tavuktan soğudum inşallah gebeliğimin ilerleyen dönemlerinde yerim.😊
Yasemiinny Meltosssss açıkçası doktorum bana dikkat etmem gereken hibirseyi söylemedi ve o yüzden bana ilgisizde geldi belki doktorumu degistirebilirim bende aşırı halsizim ve hicbirsey yiyesim gelmiyo😊
Rojinn Slcnslcn ne güzel ya benim kaydım var hatta gebeliğimi sağlık ocağında öğrendim decavit verip yolladılar
Yasemiinny Slcnslcn sağlık ocağına da gittim sadece 4uncu ayda tetanoz aşısı için gel dedi 😂 ama bende de var hiç sormak aklıma gelmedi ki neler dikkat etmem gerekiyor diye