MerveDurr Betuledem cok zor gerçekten beni ağrılar mahvediyor bi an önce doğurasm var🙈 sancı dısında her türlü ağrı var😂
inci_34 MerveDurr sancılara dayanabiliyorsunuz suyunzuun gelmesini bekleyin riskinizde yoksa ben olsam beklerdim yani
MerveDurr ysmn_kck17 yok sezeryana almıcak alttan bi ilaç atar doğumu başlatırız dedi 5 cm açıklık olur pazartesi dedi 😊
MerveDurr Mymom_61 benm ilk doğumum da 6 saat cekmiştm suni😢 bunda o kdr sürmicek diye motive ediyorm kendmi🙈
MerveDurr ysmn_kck17 ilk doğumum da full suni almıstm 6 saat kadr cektm ama sonu güzeldi bebek çıktığı an bitti 🤩
Susam1 MerveDurr bence açılman varsa kendi sancını bekle canım sonuçta oluyor açılman ve 41 e kadar yolu var ben suni aldım ama öldüm resmen çok zordu bilmiyorum sen ilkini nasıl doğurdun ama bence suniyi seçme
Susam1 MerveDurr valla bende 5 saat çektim ama ne pişman oldum ne gerek vardı gerçekten onu çekip bide doğumun ekstra acısını çekeceğime sezeryan olurdum en azından sonrası acıyı çekerdim 2 acı çekmemiş olurdum şimdiki aklım olsa oyle yapardım 2.doğumum Allah nasip ederse sezeryan olcam kesinlikle. Tabi tercih benim herkesin fikri kendlne 🤗
Oziozi MerveDurr inşallah rahat bir dogumun olur açılma varsa çok hızlı ılerler hep öle duyuyorum ben 38 geldım yalancı sancı dısında bısı yok gelıp gıdıo çok hafıf gelsın ıstyrm herseyı yapyrm ıns benmde kontrole guttgmde açlma olmus olr Rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsın inş hepımıze ☺️
Fdmyavz Munzurrrrr canım tam bilmiyorum eltimin de günü gelmişti sancısi gelmezse sezeryana alacaklardı bolca merdiven indi çıktı aktardan birsuru bitki alıp çayını yaptı içti pilates topuyla hareketler yaptı falan sonunda hastaneye gitmeden sancısı gelmişti sorup öğreneyim neler varmış
Emirinannesi34 MerveDurr valla en doğrusunu doktorunuz bilir etraf sadece konuşur ona göre davranın bence
MerveDurr Emirinannesi34 öyle tbi onlarda sorun yoksa nye suni alıcaksın diyor işde evde bekle diyorlar da bekleyecek takatim yok 🙈
Zasya MerveDurr hiç açıklığım yoktu suyum gelmişti, 4.5 saatte doğurdum suniyle. Senin zaten 4 cm 1 saatlik suniyle bu iş tamam 😂 ben seni doğurttum bile, korkma canım o kadar da zor ve imkansız değil 🤗
MerveDurr Zasya kız yk ben tattım zaten suniyi biliyorm ve bile bile de istiyorm yalan yok iknci doğum kolay olur ümidiyle 😂🙈 inşallah tabiii