a_burcu_bur minikprensimmm123 ben 18 haftalığım detaylı ultrason yaptırdınız mı, kaçıncı haftada yaptırıcaksınız ?
Ayceycev minikprensimmm123 bugün çok nefes darlığım var ☹️ Onun dışında her şey iyi çok şükür, 21.haftada detaylımız var heycanla onu bekliyoruz 🐥
Annemommm a_burcu_bur 19+2yim 12hazıranda 22haftalıkken yapılacak zaten 22 ıle 25arası onerdı otekı turlu cok kucuk bıze renkli ultrason gosterdı 19uncu haftada yuzu hamur gıbı bısı anlasılmıyo en ıyısı olacak benım ıcın 12hazıran
LivaveLeyla Nslhn80-ends 13 haftalıkken büyük ihtimalle kız demişti doktorum 16+3te kesinleşti 💕 sizin belli mi?
Nslhn80-ends Ayceycev hamile kalınca ilkbdoktora gittik bir Kac test istedi bende kanla idrardan bakıldı ozman çıktı .zaten ilk hamileligimde de çıkmıştı
minikprensimmm123 Ayceycev Canım doktor zaten kan sayımı yapıyor bana ilk başta yaptı bide yeni 19 haftalıkken kan sayımı yaptı şekere felan kansızlık felan varmı diye bakıyor
Ayceycev Nslhn80-ends ben de var mı yok mu merak ediyorum doğrusu, her gün muhakkak çikolata falan yiyorum çünkü az da olsa ya da dondurma canımçekiyor çünkü
Nslhn80-ends Ayceycev malesf şeker çıkınca herşey yasak istedgm gibi yiyemiyrm. Insalh yoktur sizde .doktor insuline başlattı :(
Emine_clk01 LivaveLeyla bana da 16 da kıza benziyor bacak arası boş dedi 20+6 yım değişir mi cinsiyeti
LivaveLeyla Nslhn80-ends en son doğum 9 ekim ama sezaryen olucam bakalım hayırlısı kızım 36 haftalık doğmuştu