Littlestar Merhaba ilk bebişinizin ilk hareketlerini ne zaman kaçıncı haftalarda hissetmeye başladınız? 🍼
4434 Littlestar 19.haftada hissettim canım, hafif sekıldeydı sımdı 23 haftalıgız daha net hissediliyor ve artık babası da elını koyunca hissedebiliyor sen kac haftalıksın 💜
Littlestar 4434 ben 19a yeni girdim bir kere kalp atışı gibi hissettim eğer bebekse cunku bagıesaklarım da inanılmaz hareketli. 😩 biran endişe ettim neden hala net hissedemiyorum diye normal o zaman benimki de ☺️🤍
kbr_93 Senemf54 bende 16 ama bişi hissedemedim ne oluyo tam olarak😊 valla bilemiyorum hareket olduysa bile
Littlestar Ayceycev Kucukmucize ben de 19dayım ama sadece bir kaç kere kalp atışı gibi bisey hissediyorum arada acaba bebek mi. Bir de bagırsaklarım cok hareketli olduğu icin karıştırıyor da olabilirim. Endişe ettim normal mi ki henüz cok net hissedememek
Littlestar Eylem_kaya07 ben de 19uncu haftaya yeni girdim, kalp atışı gibi bir şey hissettim ama bebek mi hala emin değilim☺️ İlk gebelik olunca sanırım daha net değil.
Remziyesrmli Kızlar ben 11+5 im ama arada sırada karnımın sol tarafında titreme gibi bişey oluyor icerden. Elimi koyunca hissetmiyorum ama. Bebişim olabilir mi acaba 👼
Symsznn İlk bebeğim de 16. Haftada hissettim şimdi hamileyim 11+4 kalp atışı gibi hissettim çok erken diye aldırış etmedim ama doktoruma sorduğumda bebiş çok hareketli erken de hissetmiş olabilirsin dedi
Eylem_kaya07 Littlestar harekettir o sanki biri parmağıyla dürtüyor gibi 😂 benimde ilk ama benim oğlan biraz yaramaz 15. Haftada ultrason a gidince bile hareket ediyordu ama ben hissetmiyordum. Şimdi kendini çevirisini falan hissediyorum çok hareketli bizim oğlan.
Ayceycev Littlestar normal normal hiç sıkma canını 1-2 haftaya net hissedersin ben de 16da çok hafif hissediyordum her zmaankinden farklı pıtpıtlardı. Şimdi 20yim artık evet o keain diyorum senin de yakındır 🤗