Kmlltfy50 Tunceliye taynimiz cikti ama elagzidan ev tutup oturmak istiyoruz tuncelide hastane sıkintisi var ve kiralar cok yuksek varmi boyle olan?
Nidam Kmlltfy50 Eşim jandarma. Elazığ da yaşıyoruz. Garnizon dışında ev tutulmuyor malesef.. Ayrıca Elazığ da da kiralar depremden dolayı yüksek maleseef😑🤷🏻♀️
ebrr1048 Kmlltfy50 zaten Tunceli’nin ilçeleri birbirine biraz uzak mesela biz pülümürdeyiz Tunceli merkezden daha çok Erzincan’a yakın hastane alışveriş işlerini Erzincan da hallediuoruz
Kmlltfy50 ebrr1048 anladim canim yani ilce cikarsa orda oturmak mecburimi oluyo bende elagzidan ev tutariz esimde arabasiyla gelir gider diyordum
ebrr1048 Kmlltfy50 evet çalışma şartları konusunda rahat ama bi sosyal hayat yok maalesef sadece birkaç bakkal bide A101 var ev konusunda da evler hep sobalı doğal gaz olmadıgı için kaloriferli ev bulmak çok zor
Kmlltfy50 Nidam anladim canim tesekkur ederim benim icin en onemlisi hastane tuncelide yok acil birsey olsa birde gebeyim kontrole falan elagziya gidip gelicez o zaman
ebrr1048 Kmlltfy50 dediğim gibi oralara gidiş yasak 😅 Erzincan Pülümür’e daha yakın olduğu için ihtiyaç halinde Erzincan’a gidiyoruz
Gkc123 Kmlltfy50 biz Tunceli merkezdeyiz bir problem ypk taşınmanızda hastane dışında problem yok riskli hamileliğim olmadıgından hastaneye de burada gidiyorum.Hele lojman falan çıkarsa rahat edersiniz.