damlali Bi sorun olurmu yüksek cıkıyor inatla anlamıyorum doktorum arada baklava yşyebilrsin bir tane dediği halde daha onu bile yemedim diyetime rağmen yükseliyor ne yapıcam ben bebeğe bş zararı varmı bişi olurmu korkuyorum??
Mavi34 damlali arada normalin üstünde olur öyle ufak farklardan birşey olmaz korkma bende şeker hastasiyim.bazen az da yesem 160 170 görüyorum ne yazıkki. Ilaç insulin kullanıyormusun
EElisa damlali ah canim ayni durumdan muzdaripim hastaneye aldilar benide 3 gundur yatiyorum ama bi turlu duzelmedi cok dengesizlesti insulin kullaniyorum 1 aydir bebegin gelisimini etkiliyo bebege gecme olasiligi var bide
Sultan_42 damlali bende de öyle canım insilün kullanmama rağmen 180 oluyor bugün öğlen uzun zaman sonra düşük çıktı bende diyete birebir uyuyorum kontrolüm var çarşamba endokrine ne diyecek bakalım deli gibi terliyorum bide
1anne-2bebek damlali bnde seker hastayım yiyorum ya duramıyorum canım ıstıyor😐 insallah bırsey olmaz.🤲 Konu ıle alakasız ama dıyet listenizi paylaşabılır misiniz
Mavi34 EElisa eğer hala yüksek.cikiyorsa insulin dozunuz yatmıyordur yemek sonrası 2.saatte normalin üstündeyse 2 3 ünite daha insulin vurabilirsiniz
EElisa Mavi34 ben zaten 3 ogun yapiyorum 9 unite direnc gösteriyo bunyem dozu yukselince bi anda dusuyo su an hastanede takipteyiz duzenlemeye calisiyoruz
BegumIscanTunc damlali bendede 29 haftalıkken gebelik şekeri çıktı şuan 30+5 haftayim ilk ölçümler iyi çıkıyordu su 2 gündür tokluk 160 felan çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama öyle şeker tatlı felanda yemiyorum dikkat ediyorum