Aygul_04 siz neyin duyarini kasiyorsunuz ki? Ortada zarar gorme ihtimali olan bir gebelik var insanlara soruyor insanlar doktora gitmelisin diyor sacma sapan tepkiler veriyor ve sonra cikip neyse ben cikolata yiyim bekliyim diyor.. kusura bakmayinda insan olarak bu kadar sorumsuzluk ve rahatligi benim bunyem kaldirmiyor. Ben kedimi bile gozumden sakiniyorum, bir anne bir kadin bu kadar gucsuz olmamali herseyden onde tutup doktora kosmali ve aklin yolu birdir bunu tartismaya gerek bile yok.. Belli ki ayni kafadasiniz ki boyle ciddi bir konuda bile duyarsiz kalabilecegimizi dusunuyorsunuz. Siz bence bulusup beraber bi cikolata yiyin. Buradaki insanlarin dusuncesizligini sorgulayacaginiza kendinizi sorgulayin ve bir annenin soyle ciddi bir durumda bile doktor yerine buraya kosturma sacmaligini sorgulayin. Belki burdaki yorumlarla panikleyip doktora gider biraz daha bilincli olur ama sizin pohpohlamanizla da anca oturur cikolata yer.. nasil konustugumda sizi ilgilendirmez dolayisiyla once siz haddinizi aşmamayi bir ogrenseniz keske.