Dareyn Allahımmm buraya ilk geldiğim günü hatırlıyorum. Acaba benim de günlerin geçer mi diye diye düşünüyordum. Hamileliğimin ilk 30 haftasına kadar bebeğime dair bir şey hissetmedim. Yani evet bir bebek var diye düşündüm ama bir his yoktu. Bilen anneler bilir bebekler 30. Haftadan sonra hareketleri düzene giriyor benim bebeğim sessizdi bu yüzden hareketli değildi çok fazla 30 dan sonra nasıl hareketlendiii ondan sonra anladım karnımda bir canlı var🧡Sonra ultrasonda şekli şeması belli olmaya başlayınca (yüzü hariç yüzünü hiç göremedim 😂) ayaklarını falan görünce bir değişik oldum. 32-35 Haftalar da bebeğin alışverişini ütüsünü yıkamasını yerleşmesini yapınca kalbim yumuşamaya ve sürekli onu düşünmeye başladım Nasıl da karnım da ki pamuk elleri ayakları vuruyor diye çok sevinirdim. Ne kadar garip biri bize tekme atsa hakkımızı ararız ama karnımız da yavrumuz tekme atınca mutlu oluyoruz çok ilginç 💕 36 Hafta daNst de sancı çıkınca bebeğini alacağız dediler o zaman çok korkmuştum sonra elhamdülillah hala karnımda gelişimi devam ediyor. Ve güzel anneler nazlanmayacağım öyle zor bir hamilelik geçirmedim hamd olsun sadece en zoru böbrekte kum vardı onun haricinde 7 kilo aldım ve gayet iyiydim son haftalarda uyuyamıyorum sadece o kadar. Dilerim ki sizlerde Bebişlerinizi sağ salim eksiksiz kusursuz sağlıklı kucağınıza almak nasip olur. 🌸 Ve yine inşallah anne olmayı bekleyen annelerimiz de inşallah bu muazzam mucize duygusunu yaşarlar💜 Bende durumlar bu şekilde inşallah doğum hikayemi de yazmak nasip olur 😍💜
yesilkahve Dareyn okurken gözlerim doldu. Annelik ne büyük nimet, Allah her isteyene nasip etsin 💜 ben de 35+4 teyim, hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Allah sana yardım etsin doğum hikayeni bekliyorum 🌸💜
cemreninannesi67 Dareyn sağlıkla gelsin inşallah miniğin inşallah cnm benm ben kızımı aldım kucağıma sağlıkla 🥰
Dareyn yesilkahve Allah razı olsun çiçeğimmm 💕 😍🥺Rabbim yardımcımız olsun yavrularımızı İslama bağışlasın inşallah ❤️
Dareyn cemreninannesi67 Yaaaaa Subhanallah 😍😍😍💜 Elhamdülillah çok sevindim nasılsın nasıl oldun bebiş nasıl toparlandın mı💐
cemreninannesi67 Dareyn çok iyiyiz şükür hemen ayaklandım ilk günde kızıma kendim baktım yine öyle şükür bi sütten yana sıkıntımız oldu ilk bir iki gün şükür bugün iyi 🥰 rabbim sanada sağlıklı doğumlar versin çok güzel bi duygu rabbim olmayan herkese nasip etsin
Tazeanneyimben Dareyn bizim de son 5 heyecan dorukta hayirlisi ile sag salim hepimiz yavrularımıza kavusalim insallah
Dareyn Tazeanneyimben Ayy Mayısın son anneleri olacağız inşallah 😅😂💜 Amiiiin amiiin amiiin çiçeğimmmm 🥺🌸
Merbube Dareyn ne tatlısınız ya 😌 Allahım hayırla sağlıkla afiyetle mutlulukla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de o günleri sağlıklı bir şekilde karşılamayı nasip etsin. 😍 ben bile heyecanlandım sizin adınıza. Çok güzel hisler. Rabbim her isteyene yaşatsın 🤲🏻❤️